samo_opusteno Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Ili da udje spic, a izadje recimo NikolicProblem je bio sto klinac nije donosio nista (kao i mnogi), zato i jeste zamenjen.
pantelia Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 U onako tuznoj igri od sinoc, Krstovic je bio medju manje losima. Doneo je napredak u odnosu na Lazetica. E, sad, da li je uopste zasluzio da igra na ovoj utakmici je pravo pitanje.
levi Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 evo u Rusiji upravo poništen gol Kransodara protiv Zenita iz slobodnoh udarca, jer je Spajić ušao u živi zid Zenita sad Terza ima puno pravo da traži poništavanje utakmice protiv Šerifa, zbog matrijalne povrede pravila
dragance Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Bakajoko, Nikolic sut karte. Pa onda Njegos i Krstovic negde na pozajmicu u Saudijsku Arabiju.
April Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Dioniju se izgleda traži zamena.Eto, malo da vas obradujem. Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk 1
darkonet Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Ohi vec 3 gola za Molde Gledam nesto, od 12.juna do danas dao je 14 golova. Steta sto ga nismo doveli za pocetak ove sezone.
Hobbit slayer Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Dioniju se izgleda traži zamena.Eto, malo da vas obradujem. Sent from my Moto G (5S) using TapatalkOhi je dao hattrick u prvih 50 minuta [emoji849]Darkonet brži... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Milosh76 Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Da li Ohi moze da igra za nas u Evropi, s obzirom da igra kvalifikacije za LK?Ako Terzic uspe da ga dovede pre januara, naravno.
Hobbit slayer Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Da li Ohi moze da igra za nas u Evropi, s obzirom da igra kvalifikacije za LK?Ako Terzic uspe da ga dovede pre januara, naravno. Kada bi ga doveli posle ove runde bilo bi OKCan a player play in UEFA competition for more than one club in the same season?As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (UEFA Champions League and UEFA Europa League, excluding UEFA Super Cup) for more than one club in the course of the same season. However, a player can play for one club in the first, second and third qualifying round, and/or the play-offs, of the UEFA Champions League or UEFA Europa League, and then represent another club from the group stage of either competition.https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/0225-0e918f2920a4-fe9702e78bc9-1000--who-can-play-in-the-europa-league-group-stage/Sent from my HD1913 using Tapatalk 1
red star forever Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Partizan melje, mi u (relativnoj) krizi. Biće zanimljivo, što se meni ne sviđa. Mnogo više volim one "+20, uživaj u kokicama i gledaj" sezone.
harper lee Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 8 hours ago, red star forever said: Partizan melje, mi u (relativnoj) krizi. Biće zanimljivo, što se meni ne sviđa. Mnogo više volim one "+20, uživaj u kokicama i gledaj" sezone. E, mnogo si alav. Nismo jedini koji igramo fudbal u Srbiji, nista strasno ako neko drugi (recimo, Partizan) uzme titulu. Treba i Nikodije necemu da se obraduje u zivotu. 2 2
Recommended Posts