Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kaze novinar Arene - 75 minuta egal utakmica.:laugh:

Posted

16-0 u kornerima.

Nadam se da Degenek pocinje u utorak.

Posted

Nisam gledao Berif™, ali ako je Kanga isključen to znači da propušta revanš, što ga je onda i večeras klupirao?

Posted

Stankovic kaze da je prezadovoljan ahahahaha

Posted
Just now, MiddleClass said:

16-0 u kornerima.

Nadam se da Degenek pocinje u utorak.

Jedino sto je funkcionisalo, ocekivano, je ovaj stoperski par. Ostalo je bilo jezivo. Gajic na levoj strani neupotrebljiv, Bakajoko neupotrebljiv generalno, od proslogodisnjih bonusa jedino je Petrovic nesto odigrao. Gavric to jedno dobro sto je napravio upropastio je sutem umesto da doda Benu na zicer. Nikolic je izgledao kao trinaestogodisnjak kojeg je neko izabrao iz publike da izadje na teren, po igri i po ponasanju. Koliko nam vredi ovih Stankovicevih "25 igraca koji ravnopravno konkurisu" dovoljno govori to sto je morao Ivanic da udje da bismo makar nesto odigrali.

Ipak, posebno poglavlje zasluzuje Veljko Nikolic. Ovako jadnu partiju nekog igraca ne secam se kada sam poslednji put gledao. Nijedan dobijen duel, nijedan tacan pas napred, nijedna dobra odluka, bukvalno nista osim prenemaganja, padanja i gresaka u nizu. Decko je ponesto pokazivao prosle godine, ove godine je nacisto regresirao. Ako je Stankovic hteo da ga proba da vidi moze li u Moldaviju umesto Kange imao je sta da vidi.

• +1 2
Posted

Verovao sam da ce da ostane 0-0.  Malo je falilo.  Posle utakmice, Stankovic kaze da je prezadovoljan.  Mozda on kao trener ima razloga da bude prezadovoljan.  Ja kao gledalac i navijac sam nezadovoljan i za to imam debelog razloga.   Mi smo prosle sezone sa istim ovim igracima igrali mnogo bolji fudbal.  bar u domacoj ligi. 

Posted

Nista od Nikolica. Gavrica i Njegosa jos i mozes da iskoristis, Nikolica jok.

Posted

Nikolicu uruciti ispisnicu. 

Posted
2 hours ago, Dimitrije said:

Verovao sam da ce da ostane 0-0.  Malo je falilo.  Posle utakmice, Stankovic kaze da je prezadovoljan.  Mozda on kao trener ima razloga da bude prezadovoljan.  Ja kao gledalac i navijac sam nezadovoljan i za to imam debelog razloga.   Mi smo prosle sezone sa istim ovim igracima igrali mnogo bolji fudbal.  bar u domacoj ligi. 

Realno bi ostalo 0:0 da Gajic zna da igra glavom.:D Ovako je nabio loptu maltene potiljkom i ode ona iznad golmana tacno tamo gde treba.

Posted

Ja kontao da Njegosa, Nikolica i Degeneka nece da stavi u tim da bi mogli da se prodaju u drugi klub koji igra evrokupove, pa da im ne sjebu registraciju. Kakav naivac. :laugh:

Ovo sad kao kad riba u Slagalici pita: Dejane, pa sta se desilo, gde je zapelo?

Posted

Naravno da je prezadovoljan!

1) Zvezda je pobedila
2) dobio je stoperski tandem
3) video je koliko neki (ne)znaju
4) odmorio je glavne igrace
5) nismo primili gol

Sto da ne bude zadovoljan?

A sto je igra losa, sto ne znaju gde I sta treba da rade... je manje vazno.
Davno je rekao I to ponavlja stalno, "bitna je pobeda, igra me ne zanima mnogo".

Posted

I to sve protiv Napretka kod kuće, malo li je na ovu skupoću

Posted

S obzirom ko je i kako igrao i to je "uspeh" i sramota u isto vreme.

Posted

Svi mladi igraci su regresirali kod Stankovica. Tesko da su svi toliko netalentovani, balvani i neznalice.

• +1 2
Posted (edited)

Kud ne uđe Degenu ona prva poslije kornera, jes da ni to ne bi pomoglo, ionako će Pankov početi u Moldaviji. Ali filozofija ove dekadentne škole fudbala koju upražnjava i Stanković, da kod 0-0, protiv levata, na Marakani, mijenjaš špica za špica (u ovom slučaju doduše špica za fosnu) je nenadjebiva.

Edited by hrkljush boys_2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...