Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

• Author
  • Popular Post

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

• Replies 8k
  • Views 393.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

Нека је са срећом. Честитам!

Cist pank u Nisu danas, hbtt...

Što ga Krle fino zabi, u stilu velikih majstora. :smiley_hail:  Mezimac Srnić da je onako nešto pokušao završilo bi teškim samopovređivanjem.

On 2. 4. 2022. at 20:57, hrkljush boys_2 said:

Što ga Krle fino zabi, u stilu velikih majstora. :smiley_hail:  Mezimac Srnić da je onako nešto pokušao završilo bi teškim samopovređivanjem.

prednji ukrsteni bi pukli na dva mesta

On 2. 4. 2022. at 17:10, harper said:

Popovic nije bonus jos od proslog veka.

:D

zaboravih da smo bez Erakovica :)

Očekujem da Roda bude odmoren protiv Radničkog što zbog kartona, a i posle toga ide derbi. Taman Radule da krene na levom beku.

Hoće Radule, al' zamalo, tu je vjerni gardista, ljakse 77. Zna li neko kad se Pičini vraća utakmicama?

On 3. 4. 2022. at 16:22, hrkljush boys_2 said:

Hoće Radule, al' zamalo, tu je vjerni gardista, ljakse 77. Zna li neko kad se Pičini vraća utakmicama?

Od sutra krece sa treninzima. Tako rece Deki posle Nisa.

❗Купи карту за Раднички и бесплатно гледај дерби❗

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 17 часова дочекују крагујевачки Раднички, а сви они који купе карту за тај меч, било на благајни или онлајн, имаће прилику да 167. вечити дерби, у случају да се игра на Маракани, гледају бесплатно.

Карте за утакмицу са Радничким ће се продавати у среду од 10 до 18 часова и 30 минута, суботу од 10 до 18 часова и у недељу од 10 до почетка утакмице.

Напомена је да ће улазница за источну трибину моћи да се купи искључиво у недељу, на дан утакмице. Свако ко буде купио улазницу за Раднички на благајнама стадиона, одмах добија карту за предстојећи дерби.

Карте за дерби ће важити само уколико се улазница за Раднички очита у недељу на утакмици, у супротном биће поништена.

P.S. verovatno se igra u nedelju, a ne u subotu kako pise napocetku teksta

Edited by Milosh76

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga - Srnić, Ivanić, Katai - Ohi.

Rezerve: Popović, Pankov, Krstičić, Pavkov, Đurić, Motika, Stanić, Živković, Ben, Radulović, Gobeljić.

Ovi su bas mesarski krenuli, 4 minut, ubise Kangu, djonom po zglobu. Ni zuti, naravno!

Penal nad Ohijem... Ubise ga, bukvalno

Katai 1-0 iz penala.

Teška povreda Kange, nema ni kartona

Nadam se da ce se oporaviti do 16.4.

Nije tako izgledalo

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout