June 11, 20213 yr Cuti bre i navijaj da Zverev preokrene, bas bi valjao Cipi Djokovicu u finalu, ubilo se.Ne mogu zgoljavog da svarim od prvog dana, ne vredi. Bolje drama u finalu protiv jakog igraca nego gazenje nejaci.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
June 11, 20213 yr Ne mogu zgoljavog da svarim od prvog dana, ne vredi. Bolje drama u finalu protiv jakog igraca nego gazenje nejaci.Sent from my SM-G973F using TapatalkReci to Federeru Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 11, 20213 yr 27 minutes ago, Lancia said: Cuti bre i navijaj da Zverev preokrene, bas bi valjao Cipi Djokovicu u finalu, ubilo se. Druga strana medalje je da u toj situaciji, ako Nadal prodje dalje, on ide na Zvereva.
June 11, 20213 yr Linijski viknuo aut, glavni preinačio da je lopta dobra i dosudio Cicipasu poen jer je Zverev opalio loptu u mrežu. A Zverev kaže da je bio na lopti i da je mogao da vrati.
June 11, 20213 yr Just now, Jeremija said: Druga strana medalje je da u toj situaciji, ako Nadal prodje dalje, on ide na Zvereva. Nemoj da mi komplikujes
June 11, 20213 yr Sad proradilo čuveni "udri Nemca kad stigne do Moskve, a dok ne možeš da ga pobediš: pridruži mu se" inat
June 11, 20213 yr jedna generalaska posle bitke: pričao je neko da se zverev i cici organski ne podnose. bilo je za očekivati da se prvi neće predati do kraja.
June 11, 20213 yr Ni Grk nista je impresionira, samo je Sasa bio izuzerno los u prva dva. I evo ga menja rekete u sred gema, kao i svaki put kada ne ide.
June 11, 20213 yr Red je da Ćelča u SF RG protiv Njokovića omaši smeč u peti set ...Sent from my MI 6 using Tapatalk