Zli Gli Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Cuti bre i navijaj da Zverev preokrene, bas bi valjao Cipi Djokovicu u finalu, ubilo se.Ne mogu zgoljavog da svarim od prvog dana, ne vredi. Bolje drama u finalu protiv jakog igraca nego gazenje nejaci.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
mlatko Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Ne mogu zgoljavog da svarim od prvog dana, ne vredi. Bolje drama u finalu protiv jakog igraca nego gazenje nejaci.Sent from my SM-G973F using TapatalkReci to Federeru Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 27 minutes ago, Lancia said: Cuti bre i navijaj da Zverev preokrene, bas bi valjao Cipi Djokovicu u finalu, ubilo se. Druga strana medalje je da u toj situaciji, ako Nadal prodje dalje, on ide na Zvereva.
booyaka Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Linijski viknuo aut, glavni preinačio da je lopta dobra i dosudio Cicipasu poen jer je Zverev opalio loptu u mrežu. A Zverev kaže da je bio na lopti i da je mogao da vrati.
Lancia Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Just now, Jeremija said: Druga strana medalje je da u toj situaciji, ako Nadal prodje dalje, on ide na Zvereva. Nemoj da mi komplikujes 1
booyaka Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Deluje da se s pravom bunio, a možda je i psihološka igrica.
mlatko Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Sad proradilo čuveni "udri Nemca kad stigne do Moskve, a dok ne možeš da ga pobediš: pridruži mu se" inat
utilitarist Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 jedna generalaska posle bitke: pričao je neko da se zverev i cici organski ne podnose. bilo je za očekivati da se prvi neće predati do kraja.
dragance Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Zverev ce ga otresti - barem u ovom setu. Cici puko.
Jumanji Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Ni Grk nista je impresionira, samo je Sasa bio izuzerno los u prva dva. I evo ga menja rekete u sred gema, kao i svaki put kada ne ide.
Rumpelstiltskin Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Red je da Ćelča u SF RG protiv Njokovića omaši smeč u peti set ...Sent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts