dragance Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Zasto "smo" za Zvereva, a ne Cicija? Bolje sanse protiv njega, ako prodje govnoprstivog? 2
Ros Posted June 11, 2021 Author Posted June 11, 2021 cverev se ipak pokazao kao bolji momak. cici ume da jegovna
Milošica Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 9 minutes ago, dragance said: Zasto "smo" za Zvereva, a ne Cicija? Bolje sanse protiv njega, ako prodje govnoprstivog? Ma to ja namećem ljudima mišljenje jer me Cicipas nervira a Zverev mi je okej. A što se šansi tiče, za nijansu bolje šanse ima protiv Zvereva u potencijalnom finalu, ali nije to velika razlika.
Ros Posted June 11, 2021 Author Posted June 11, 2021 cverev je mnogo bolji u razmenama. Ovaj set gubi ali će se vratiti 1
simetrije Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Unezverev je igrač koji, kad god pomislimo da može katastrofalno da igra ceo meč, nađe načina da nas razuveri, nekad na 20 minuta a nekada, bogme, i do sopstvene pobede. Doći će njemu ono njegovo, samo je teško znati kad, a još teže pogoditi kako i zašto.Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1
Tsai Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 2 minutes ago, Milošica said: Ma to ja namećem ljudima mišljenje jer me Cicipas nervira a Zverev mi je okej. A što se šansi tiče, za nijansu bolje šanse ima protiv Zvereva u potencijalnom finalu, ali nije to velika razlika. Sta znam, Zverev jeste mentalno slabiji mnogo, ali to bi mu bilo drugo GS finale, neko iskustvo ima. S druge strane, Cipiripi nikad nije igrao finale
Jumanji Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Rekla sam da Stefanos favorit i prolazi u finale, ali ne mora baš ovako lako [emoji19] jbt, cak je i ovaj alibi tenis nasih cura bolji od ovog danasnjeg zenskog... edit: btw, klyako in 4.Pa ako si gledao četvrtfinalne mečeve na RG, pa jučerašnji između Sakari i Krejčikove, ne stoji to baš. Odličan tenis bio.
Kreator Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 (edited) Dere Cicpas Saleta kajlu ko jarca... Nikakve draži da se ovo gleda. Pući će brzo bez obzira na ovaj brejk.. Edited June 11, 2021 by BlackGeorge
Kreator Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 (edited) Ajde Sale dokaži da grešim. Sale kajla i Nole primal scream u finalu. To bi bilo super . Edited June 11, 2021 by BlackGeorge 1
Lancia Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Dobar je Zverev i u prvom setu je imao prilike da okrene. Ako bude drzao servis bez mnogo duplih, dobija mec.
cedo Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 dobio si odgovor mnogo brzo ... za servis mnogo je nestabilan
Recommended Posts