Amos Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Dobija Nolo u 5 setova, njiov Rafo glumi povredu pred match loptu i copa sve vreme ceremonije (publika place). 1
simetrije Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Ćelavi Čačkobulj dobija u 4 seta, ipak je ovo njegovo bunjište™, a Nolovo (više)decenijsko stratište. Deluje da je Nolo blizo, ali je tako delovalo i prošle godine pre finala (pišem ovo a tastatura mi drhti, od silne nade da grešim i da sam žestoko u krivu). 1 4
Jumanji Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Bolji je Novak ove godine, plus sto mu taj proslogodisnji poraz bas tesko pao, za ostalo je tako sve, videcemo... 1
villiem Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 sad mi je ona reakcija od neki dan jos jasnija, zna covek na sta ide danas mislim on ipak najbolje na celom svetu zna sta ga ceka
Popular Post Max Morlock Posted June 11, 2021 Popular Post Posted June 11, 2021 (edited) 7:5 7:6 1:6 6:4 Noksa rutinski uzima prvi set, brejkom u 7 gemu. Publika u šoku, Rafa traži trag loptice kojom je izgubio servis... Nadal ubacuje u 6. brzinu, nema brejka publika sve nervoznija, tajbrejk... Nolou jednom trenutku komentariše "nisi žabar da ga uzmeš", publika zviždi, sudija svaki čas silazi da nalazi tragove, loptica u blatu... 9:7 U trećem setu Noksa pauzira mentalno, Rafa besan, ubacuje u 7. i finalnu brzinu, publika u delirijumu žene gađaju Rafu donjim vešom, Noksa napušava penisom deo tribina, incident na pomolu, Jelena u majici Жабари != Cigani tekstuje svog lajfkouča. Srđanu ukazuju pomoć. Prejeo se sinoć. Miša Zverev analizira u pauzi. Saša Zverev kara hostesu. 4. i poslednji set Rafa kreće brejkom 2:0 PPP na aparatima "znao sam" mode, Noksa tih kao smrt, kladionice naglo dižu kvotu na njega, stiže ogromna uplata iz Dubaija. Noksa zatim uzima dva brejka i vodi 4:2. Publika napušta Šatrije, Šatrije napušta poznati kontinuum vreme-prostor, ulazi voda u kabl, prekida se prenos, svi prate na Live/Sofa Score, u velikom antiklimaksu i tišini Noksa privodi kraju meč, prenos se vraća taman za potpisivanje kamere. Miša Zverev analizira. Saši druga hostesa javlja rezultat. Zadržava je u sobi. Poruka večeri na PPP: "Rutinski " Edited June 11, 2021 by Max Morlock 4 6
Tsai Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 1 hour ago, Mos said: Dobija Nolo u 5 setova, njiov Rafo glumi povredu pred match loptu i copa sve vreme ceremonije (publika place). koje bre ceremonije, polufinale je 1
Amos Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 6 minutes ago, Tsai said: koje bre ceremonije, polufinale je Ponelo me!
cedo Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 1 hour ago, villiem said: sad mi je ona reakcija od neki dan jos jasnija, zna covek na sta ide danas mislim on ipak najbolje na celom svetu zna sta ga ceka to sam i ja pomislio ... nije to bilo samo zbog meca sa beretinijem bila je to poruka nadalu
Djuro Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 (edited) 2 hours ago, Jumanji said: jbt, cak je i ovaj alibi tenis nasih cura bolji od ovog danasnjeg zenskog... edit: btw, klyako in 4. Edited June 11, 2021 by Djuro
Recommended Posts