Zli Gli Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Samo izgled i evo npr. ovo kukanje kao pickica jer je mislio da je aut, ponasanje idiotsko.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Lancia Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Ne svidjaju ti se plavusani od dva metra ¿ Daj bre svi prave scenu neki put.
Zli Gli Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Izgleda kao neki mrsavi gej deckic + kajle + ponasanjeSent from my SM-G973F using Tapatalk
Jean-Luc Picard Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Podrška Zlom u hejtovanju Sisice.Nije sam. Ima nas još. Inače, obojica su sisice, ne zna se ko veća. Fokina nema nijedan jedini udarac da kažeš "e to je to". Ovaj ih ima koliko hoćeš u repertoaru, samo je sisica.
Arkadija Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Najlošiji set koji sam do sada odgledala. Obojica su užasni, baš ,baš.
Lancia Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 (edited) Fokina je za gledanje, pravi izdanak spanskog tenisa, jos je gori onaj mali sto ga proglasavaju za naslednika Nadala. U pravu je Kirjos sto posto. Edited June 8, 2021 by Lancia
Jeremija Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Jesam lepo rekao da će Zverev da rasturi Folkinu? Kakav bre Fokina...
Jumanji Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Malo je muskaraca koji ne hejtuju Sasu [emoji3]Recimo po mom ukusu fizicki nije, ne volim sladinjave lepotane, ali ni nemam bas neki "odnos" prema njemu, prilicno sam ravnodusna, mada sam ga cesto ranije branila [emoji3] Sada me zanima samo da li je tacno ono za sta ga je optuzila bivsa. Inace pre par meseci postao i tata [emoji4] sa drugom bivsom.Kao teniser, a shodno svojoj visini, sasvim je dobar, da nema te mentalne prepreke, bio bi i vrhunski. No videcemo, imao je on mnogo problema do skoro i sa bivsim menadzerom i tom devojkom, i otac mu se bio razboleo...Ma kakav Fokina.
Ras Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Pocepaće Zveki obadvojicu u polufinalu, kao što je ovu dvojicu danas. 1 2
Milošica Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Moram da primetim da je Barbara-Mats-Miša jako simpatična ekipa. Mislim energetski. Posebno Barbara i Miša.
Recommended Posts