mlatko Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Yup, pomera se na 23h od sutra, a Noksi je vecernji termin, znaci nek se potrudi.Promenili su sistem od sutra, začudo...Od 11 program kontinuirano 2 ženska 1/4f pa Nadal pa Nole (not before 20h) pa računam ako Švarci ne poludi usred meča i ode se u 5 sati... može Nole oko 6 na terenInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 51 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Badoša Treba i na ovu stranu staviti.
Zli Gli Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Lepa je Badosa bas bas ali tuzna za gledanje, nestabilna jako, uvek se nesto vadi iz kanala, stalno na ivici da zaplace... tesko da bi se neko usrecio u vezi sa takvom, sigurno je takva i u ljubavi.I ima stubaste noge, veliki minus.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Jumanji Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Promenili su sistem od sutra, začudo...Od 11 program kontinuirano 2 ženska 1/4f pa Nadal pa Nole (not before 20h) pa računam ako Švarci ne poludi usred meča i ode se u 5 sati... može Nole oko 6 na terenInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkNe moze Nole oko 6.Not before, znaci ne pre, nikako ne ranije, nevezano kada se zavrsi prethodni. Dakle u 20h. Ima 3 sata do praznjenja tribina. Dovoljno 1
Tsai Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 21 minutes ago, mlatko said: Promenili su sistem od sutra, začudo... Od 11 program kontinuirano 2 ženska 1/4f pa Nadal pa Nole (not before 20h) pa računam ako Švarci ne poludi usred meča i ode se u 5 sati... može Nole oko 6 na teren Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Daj boze da ne izadje pre 22 na teren 1
mlatko Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Ne moze Nole oko 6.Not before, znaci ne pre, nikako ne ranije, nevezano kada se zavrsi prethodni. Dakle u 20h. Ima 3 sata do praznjenja tribina. Dovoljno :facapalm: mozak mi na ispaši od jučeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Ali biti trener teniserkama, aoooooOvaj se krsti [emoji28] onaj gricka nokte, jadni ljudi [emoji16] 1
Jumanji Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Koliko lepse i raznovrsnije igra Tamara. Spankinja samo treska po loptici i ok, ima bolji servis. 1
W.F.C. Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Desi Cash Jel ovo Danilovicka senior komentarise na rts?
Zli Gli Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Badosa ce doziveti nervni slom ako izgubi, a mozda i ako pobediSent from my SM-G973F using Tapatalk
Jumanji Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Samo da ima dovoljno snage da je drzi sto dalje, mnogo kratkih lopti joj salje, a Badosa samo zvekece, ali svaka cast na borbi.
Ros Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 1 hour ago, Ras said: Ne sećam se više okolnosti te predaje u Umagu, ali na USO se činilo da je mogao da odskakuće i na jednoj nozi još tih par gemova - dakle, ono što se tražilo od Musetija juče. Sa druge strane, Novakovo ponašanje juče je bilo za primer. na US openu je predao na 6:4,7:5,2:1. i to zbog povrede ramena. to bas i ne možeš da odskakuces do kraja
Recommended Posts