June 7, 20213 yr Siner je u 4 od 5 dosadasnjih setova protiv Nadala imao po brejk prednosti (u jednom setu i dva puta) i svaki put je gubio. Nadam se da nece i danas da se uplasi, opalio sam zestoko prvi set na njega.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
June 7, 20213 yr Ne vidim ti taj spojler [emoji848] Novak: I was a different player when I came back, decreased the number of errors, played with confidence, hitting through the ball, the way I should play. End of the third, start of fourth, I saw that he was struggling and tried to apply more pressure. #RG21
June 7, 20213 yr 2 minutes ago, Tsai said: Cek cek, nesto ste pobrkali. To su sve uslovi da bi posto clan Repetitora Meni na njega najviše liči poslednji dečko Meadow Soprano, onaj student stomatologije.
June 7, 20213 yr Neverovatan je mali, nikad igrac od laznog pirgavog zabaraSent from my SM-G973F using Tapatalk
June 7, 20213 yr Jbg, pocinjem da mislim da je neka spanska vestica bacila cini na RG u korist Rafe, nisu ovo cista posla
June 7, 20213 yr Nista Nadal nije odigrao, covek ima nevidjenu srecu da se svi raspadnu kad je frka. Siner je novi Zverev u najboljem slucaju, ili tako neka vunica nebitna.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
June 7, 20213 yr Author 5 minutes ago, Lancia said: Jbg, pocinjem da mislim da je neka spanska vestica bacila cini na RG u korist Rafe, nisu ovo cista posla da znaš. kad mu treba kiša evo je, ako treba dupla greska da ostane u igri, izvolte, ako treba protivnik cist poen da ukenja pecanjem u mrežu(!!!!), nema frke Edited June 7, 20213 yr by Ros
June 7, 20213 yr odmorni svarcman bi mogo da ga namuci. dobio ga je u rimu prosle godine, a na RG su igrali nakon sto je ovaj igrao 5 sati i 20 minuta protiv Thiema
June 7, 20213 yr Hahaha kako se menja mislienje u roku od 10 minuta. A ja bas onako gledao kvotu 3.7 na Nadala u sred gema na 5-3, reko al' ce se neko opari ovde.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
June 7, 20213 yr 3 minutes ago, Ros said: da znaš. kad mu treba kiša evo je, ako treba dupla greska da ostane u igri, izvolte, ako treba protivnik cist poen da ukenja pecanjem u mrežu(!!!!), nema frke 13 puta ga usralo da uzme rg 14. nece!!
June 7, 20213 yr 2 minutes ago, Tsai said: 13 puta ga usralo da uzme rg 14. nece!! Krenulo te, ti si nam poslednja nada.
June 7, 20213 yr 29 minutes ago, Tsai said: pokido. bice mentalna gromada za par godina svi ti novi ce biti mentalne gromade, kad se djolo i nadal povuku, sve go qrtaz do qrtza od mentalne spreme.