Zli Gli Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Siner je u 4 od 5 dosadasnjih setova protiv Nadala imao po brejk prednosti (u jednom setu i dva puta) i svaki put je gubio. Nadam se da nece i danas da se uplasi, opalio sam zestoko prvi set na njega.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 3
Jumanji Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Ne vidim ti taj spojler [emoji848] Novak: I was a different player when I came back, decreased the number of errors, played with confidence, hitting through the ball, the way I should play. End of the third, start of fourth, I saw that he was struggling and tried to apply more pressure. #RG21
Milošica Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 minutes ago, Tsai said: Cek cek, nesto ste pobrkali. To su sve uslovi da bi posto clan Repetitora Meni na njega najviše liči poslednji dečko Meadow Soprano, onaj student stomatologije. 1
Zli Gli Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Neverovatan je mali, nikad igrac od laznog pirgavog zabaraSent from my SM-G973F using Tapatalk
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Jbg, pocinjem da mislim da je neka spanska vestica bacila cini na RG u korist Rafe, nisu ovo cista posla 2
Zli Gli Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Nista Nadal nije odigrao, covek ima nevidjenu srecu da se svi raspadnu kad je frka. Siner je novi Zverev u najboljem slucaju, ili tako neka vunica nebitna.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 2
Ros Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 (edited) 5 minutes ago, Lancia said: Jbg, pocinjem da mislim da je neka spanska vestica bacila cini na RG u korist Rafe, nisu ovo cista posla da znaš. kad mu treba kiša evo je, ako treba dupla greska da ostane u igri, izvolte, ako treba protivnik cist poen da ukenja pecanjem u mrežu(!!!!), nema frke Edited June 7, 2021 by Ros 3
Tsai Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 odmorni svarcman bi mogo da ga namuci. dobio ga je u rimu prosle godine, a na RG su igrali nakon sto je ovaj igrao 5 sati i 20 minuta protiv Thiema 2
Grandilof Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Hahaha kako se menja mislienje u roku od 10 minuta. A ja bas onako gledao kvotu 3.7 na Nadala u sred gema na 5-3, reko al' ce se neko opari ovde.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Tsai Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 3 minutes ago, Ros said: da znaš. kad mu treba kiša evo je, ako treba dupla greska da ostane u igri, izvolte, ako treba protivnik cist poen da ukenja pecanjem u mrežu(!!!!), nema frke 13 puta ga usralo da uzme rg 14. nece!! 1
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 minutes ago, Tsai said: 13 puta ga usralo da uzme rg 14. nece!! Krenulo te, ti si nam poslednja nada. 1 2
Shaq Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 29 minutes ago, Tsai said: pokido. bice mentalna gromada za par godina svi ti novi ce biti mentalne gromade, kad se djolo i nadal povuku, sve go qrtaz do qrtza od mentalne spreme. 1 1
Recommended Posts