June 7, 20213 yr 4 minutes ago, dùda said: bila kvota 1o na Noleta wow, tu se neko omrsio dobro Bila na Musetija na pocetku...da bi proso Djole mora da se igra protiv, onda se sve sile ovozemaljske i onozemaljske ukljucujuci i Marfijev zakon zavere da obore tiket neduznog uplatioca i tako Djole pobedi.... Ne znam koliko je bilo na Djoleta kad je gubio 0:2, napustio sam prenos... Edited June 7, 20213 yr by Nesh
June 7, 20213 yr Author 2 minutes ago, lo zingaro said: Zasto Muzeti predade, nisam ispratio? prepone izgleda
June 7, 20213 yr 1 hour ago, Tsai said: 6:3, 7:5, 6:2 U 4.cemo da se znojimo i pickaramo Brt, sve si promasio
June 7, 20213 yr U ponovljenom snimku kada je traco na drop u petom na 2:0 uhvatio se za preponu. Igrao i protiv Cekinata u 5, jedva to nesto priveli kraju koliko se mrcvarili, polako mladunac -.-
June 7, 20213 yr ja pomislila da je kvota 10 bila na noleta kada je gubio 0:2 baš me zanima (ako je neko ispratio), kolika je kvota bila tada ? vidim već krenulo sa optužbama da se tu nešto nameštalo, kao, veliki broj opklada iz srbije da nole gubi prvi set
June 7, 20213 yr 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: Da ja radim u suzbijanju ilegalnog klađenja, pozvao bih obojicu na informativni Koliko si funti zaradio. robote ?¿
June 7, 20213 yr ja pomislila da je kvota 10 bila na noleta kada je gubio 0:2 baš me zanima (ako je neko ispratio), kolika je kvota bila tada ? vidim već krenulo sa optužbama da se tu nešto nameštalo, kao, veliki broj opklada iz srbije da nole gubi prvi setTo nasi pricaju o velikom broju uplata ili stranci?
June 7, 20213 yr Just now, Jumanji said: To nasi oricaju o velokm broju uplata ili stranci? ma stranac neki, nisam baš ispratila, neki hejter garant
June 7, 20213 yr 2 minutes ago, Jumanji said: To nasi pricaju o velikom broju uplata ili stranci? U stranci svako treba da uplati po 2000 ako se dobro secam.