Nesh Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 (edited) 4 minutes ago, dùda said: bila kvota 1o na Noleta wow, tu se neko omrsio dobro Bila na Musetija na pocetku...da bi proso Djole mora da se igra protiv, onda se sve sile ovozemaljske i onozemaljske ukljucujuci i Marfijev zakon zavere da obore tiket neduznog uplatioca i tako Djole pobedi.... Ne znam koliko je bilo na Djoleta kad je gubio 0:2, napustio sam prenos... Edited June 7, 2021 by Nesh
Ros Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 2 minutes ago, lo zingaro said: Zasto Muzeti predade, nisam ispratio? prepone izgleda 1
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 1 hour ago, Tsai said: 6:3, 7:5, 6:2 U 4.cemo da se znojimo i pickaramo Brt, sve si promasio 1
Jumanji Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 U ponovljenom snimku kada je traco na drop u petom na 2:0 uhvatio se za preponu. Igrao i protiv Cekinata u 5, jedva to nesto priveli kraju koliko se mrcvarili, polako mladunac -.-
duda Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 ja pomislila da je kvota 10 bila na noleta kada je gubio 0:2 baš me zanima (ako je neko ispratio), kolika je kvota bila tada ? vidim već krenulo sa optužbama da se tu nešto nameštalo, kao, veliki broj opklada iz srbije da nole gubi prvi set
Marvin (Paranoid Android) Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Da ja radim u suzbijanju ilegalnog klađenja, pozvao bih obojicu na informativni 1 1
Max Morlock Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 ... baš me zanima (ako je neko ispratio), kolika je kvota bila tada ? ...1.8Sent.
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 1 minute ago, Marvin (Paranoid Android) said: Da ja radim u suzbijanju ilegalnog klađenja, pozvao bih obojicu na informativni Koliko si funti zaradio. robote ?¿
Jumanji Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 ja pomislila da je kvota 10 bila na noleta kada je gubio 0:2 baš me zanima (ako je neko ispratio), kolika je kvota bila tada ? vidim već krenulo sa optužbama da se tu nešto nameštalo, kao, veliki broj opklada iz srbije da nole gubi prvi setTo nasi pricaju o velikom broju uplata ili stranci?
Marvin (Paranoid Android) Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Just now, Lancia said: Koliko si funti zaradio. robote ?¿ Er... 10.
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Er... 10. Bice za malo pivo
duda Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Just now, Jumanji said: To nasi oricaju o velokm broju uplata ili stranci? ma stranac neki, nisam baš ispratila, neki hejter garant
Lo Zingaro Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 minutes ago, Jumanji said: To nasi pricaju o velikom broju uplata ili stranci? U stranci svako treba da uplati po 2000 ako se dobro secam.
Recommended Posts