Milošica Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Musetijev trener gleda sudiju da ne primeti coaching kao mi u srednjoj profesora hemije na pismenom. 3
duda Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 ko je sad uzeo medical ? ne mogu da gledam, pratim ls po malo, sa planine
Fakundo Sava Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 4 minutes ago, Milošica said: Musetijev trener gleda sudiju da ne primeti coaching kao mi u srednjoj profesora hemije na pismenom. A sudija se pravi da ne vidi isto kao profesor
Lo Zingaro Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Wtf....ja se ukljucio na polovini 3eg seta da vidim nemocnog kljaku kad ono Dr. Semir salje ultrazrakove iz piramide. 8
Max Morlock Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Au brate ... Dobio poen sa zemlje, sjebao prst... :oSent.
Ras Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 1 minute ago, W.F.C. said: Au potez godine samo da se nije teze povredio 1 minute ago, Max Morlock said: Au brate ... Dobio poen sa zemlje, sjebao prst... :o Sent. Ukoliko se sećate, imao je poen iz pada i protiv Endija u jednom od finala AO. 1
Max Morlock Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Verujem da ga prst boli.... Al cenim i da ga za to sad više zabole nešto drugo. Brejk lopte 8/8...alal vera.Sent.
W.F.C. Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 (edited) Ovo je nikad vidjen preokret. Po brzini. Edited June 7, 2021 by W.F.C. 1
Recommended Posts