June 7, 20213 yr 6:3, 7:5, 6:2 U 4.cemo da se znojimo i pickaramoЛоше цениш :фантом:Samo da u ovom 4. ne igraju TB...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 7, 20213 yr Jebote ako ja razumem sport u kome odlazak u klonju promeni ceo tok mečaToliko puta vidjeno.
June 7, 20213 yr Author pogledao se u ogledalo i rekao liku u ogledalu “dalsinormalanmršutripčkematerine“
June 7, 20213 yr 7 minutes ago, Arkadija said: Da li je ovo jedan od onih setova koje pojedini igrači ispuste skoro namerno, da bi se malo odmorili i presabrali misli? Museti sada deluje blago istrošeno, a šta će nam prikazati u 4.setu. Izgleda mala žabica čuva snagu za 5. set Edited June 7, 20213 yr by BlackGeorge
June 7, 20213 yr Ma ovaj mali se raspao, nema to preterano veze s Nolom. S tim što ga je ubio psihički onom pauzom.
June 7, 20213 yr Author museti je, po ugledu na gaela, potrošio sve adute u prva dva seta i sad je gotov
June 7, 20213 yr Što se čuvanja snage tiče, to sigurno ne radi. Možda se do tada stabilizuje, ali poslednjih pola sata nema veze sa čuvanjem snage. Edited June 7, 20213 yr by Milošica
June 7, 20213 yr 44 minutes ago, Mil@n said: Negde sam pročitao da dosta treniraju zajedno pa je verovatno i to razlog zašto ga mali zna i nabrijan je. Ko zna, možda ga i dere u sparingu, pa sad sam ozvaničava.
June 7, 20213 yr Da li je moguće da je Noksa hteo da uradi jedan jak trening sa teškim situacijama, pritiskom i vađenjem meča od 0:2??Sent.