June 7, 20213 yr 3 minutes ago, Ras said: Da. Jao, pa to je bre udarac za Kljakavog, sećam se kako je bio u bedaku kad je umro Amfilohije, odma je izgubio u Beču. Edited June 7, 20213 yr by Arkadija
June 7, 20213 yr Da. Video sam vest juče, bolje da je predao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 7, 20213 yr 1 minute ago, mlatko said: Video sam vest juče, bolje da je predao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Mogao je slobodan dan da uzme. Ajde bre, kljakavi!
June 7, 20213 yr Ovaj Peškan nije baš najuravnoteženija ličnost, primetiću. Pajs kad je bezbolnije da slušam Krivokapića, leptejebo zar je i to moguće.
June 7, 20213 yr Just now, Nesh said: Ja okrenuh na engleski, dosta je bilo Pesikana. Ni sam ne znaš koliko si blagosloven.
June 7, 20213 yr 1 minute ago, Milošica said: Možda je baš problem što nije bilo. Mladiću, dozvoli da mi stariji iammo drugačiji pogled na stvari.
June 7, 20213 yr Sta sve pogadja mladac, a Djole i kod retkih zicera maltene fifti-fifti. Nema ovde leba. Edited June 7, 20213 yr by Nesh
June 7, 20213 yr Decko pustio ruku i ide na svaku loptu, napada, a ti se Noki igraj prebacivke i dalje.