aram Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Mali igra sasvim pristojno, čita sve Novakove poteze... 1
Milošica Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 (edited) Bukvalno mu se u stavu vidi da je inteligentan. Edited June 7, 2021 by Milošica 1
mlatko Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Ok, kao sto sam i prizeljkivala ovo je taj mec sa mucenjem, samo bez preterivanja debelo je... ubacio u drugu iz treće na 3:1 i etotiganaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Nikola77 Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 10 minutes ago, aram said: Mali igra sasvim pristojno, čita sve Novakove poteze... ma igra pristojno, ali ništa više od toga, sve zavisi od toga da li će novak da izadje iz ovog bezvoljnog dekonecetrisanog tripa
Jeremija Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Just now, Nikola77 said: ma igra pristojno, ali ništa više od toga, sve zavisi od toga da li će novak da izadje iz ovog bezvoljnog dekonecetrisanog tripa Ne, igra više nego "pristojno", fenomenalno za svoje godine i iskustvo...
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 E jbg, ne mogu da gledam, menjaju mi satelit sad, sta jel Njolo resio da se samoubije?¿
Arkadija Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Ovakvom igrom neće dobiti ni Musetija, ni Beretinija, a tek nikako Nadala. Pri tome se ne nazire ni tračak nade da će popraviti bilo šta u svojoj igri, da će da se trgne i proigra.
InvisibleLight Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Pevi put u zivotu sam sebe uhvatila da potajno navijam da njolo pukne. Nek to bude protivu ovog klinca
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Just now, InvisibleLight said: Pevi put u zivotu sam sebe uhvatila da potajno navijam da njolo pukne. Nek to bude protivu ovog klinca Sad kad te puknem skejtom po ledjima 1
Ras Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 1 minute ago, Jeremija said: Ne, igra više nego "pristojno", fenomenalno za svoje godine i iskustvo... Tako je! Kreće se izvanredno, udara vrlo jako, ne promašuje, menja ritam, za korak je ispred Đokovića. Čak je dobio i gomilu onih nadigravanja na mreži, sa dropšotovima. Just now, InvisibleLight said: Pevi put u zivotu sam sebe uhvatila da potajno navijam da njolo pukne. Nek to bude protivu ovog klinca Pogodila ge vest o smrti Deretića. 1 2
Jumanji Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 (edited) Ubija ga iz svih oruzja, sa svih pozicija 🤦♀️ Edited June 7, 2021 by Jumanji
Arkadija Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 4 minutes ago, Ras said: Pogodila ge vest o smrti Deretića. Onog Deretića? Sloveni su stariji od ameba, Deretića? 2
Jeremija Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Komentator na ES non-stop kuka kako je deda pustio Beretinija, bolje da se koncentriše na meč...
Recommended Posts