Ras Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Međed direktno odgovara na pitanja i pri tom se čini da ne prelazi granice korektnosti - dopada mi se to. 6
Jean-Luc Picard Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Medvedev je juče odigrao maestralno, da se smrzneš kako se dobro kretao i šta je sve pogađao. Ostaje pitanje koliko je Garin dobra referentna tačka, ali meni deluje kao da je sasvim moguće da izubija Cicipasa, pogotovo ako se uzme u obzir njihov istorijat, kako na terenu tako i van njega. 2
Jumanji Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Ma on je lud ko struja i bogami kao vecina Rusa, totalno nepredvidiv (ono sto sam u sportu videla). A voli opasno da se sali pre svega na svoj racun i to mi se posebno dopada, te ne moze takav da "ne valja". 4
Tsai Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Na dve pobede je od prvog mesta (jer kljakavi nece dobiti nadala). Tako da, hajde Cici, ne zajebavaj
Milošica Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 (edited) Udri Međede, skini više ovog Srkijevog malog. Edited June 7, 2021 by Milošica 2
Mil@n Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 On 6.6.2021. at 8:39, April said: Čovek još uvek zarađuje više od Novaka, šta fali novcu? Sent from fav toy To je naJače™, imaće Federer ugovora i sponzora i kada ne bude igrao, ali sigurno uzima više igrajući i samo pojavljivajući se. Pa mi onda prosto bude zapanjujuća lakoća sa kojom se ljudi u njegovo ime odriču svih tih miliona, kao šta će mu kad ima, ludilo. Kao da se radi o 100e, komedija. 1
Zli Gli Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Sto ne znaci da mi obicni smrtnici ne treba da osecamo zavid i pljujemo ga najstrasnije zbog ovog povlacenja.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
eumeswil Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 42 minutes ago, Mil@n said: To je naJače™, imaće Federer ugovora i sponzora i kada ne bude igrao, ali sigurno uzima više igrajući i samo pojavljivajući se. ma jok, vidiš pre par strana u Forbesovom tekstu da piše na terenu 0.03 i van terena 90 milki.
Mil@n Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Just now, eumeswil said: ma jok, vidiš pre par strana u Forbesovom tekstu da piše na terenu 0.03 i van terena 90 milki. Nisam video to, no ostaje pitanje koliko bi imao van terena da nije na terenu, if u know what i mena.
Lancia Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 6 minutes ago, Mil@n said: Nisam video to, no ostaje pitanje koliko bi imao van terena da nije na terenu, if u know what i mena. 1 1 3
Jeremija Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 49 minutes ago, eumeswil said: ma jok, vidiš pre par strana u Forbesovom tekstu da piše na terenu 0.03 i van terena 90 milki. Federer je veliki brend (slično kao i Jordan) i sigurno je da će i posle penzionisanja i dalje fino zaradjivati, ali ne kao i dok igra. Prilično sam siguran da je to sa sponzorima sve uradjeno i sa klauzulama, tako da Roger sigurno ima fin podsticaj i da povremeno zaigra par mečeva, tim pre što se vidi da i dalje voli to da radi.
Tsai Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 hours ago, Milošica said: Udri Međede, skini više ovog Srkijevog malog. 1
Pantelija jr Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 hours ago, Mil@n said: To je naJače™, imaće Federer ugovora i sponzora i kada ne bude igrao, ali sigurno uzima više igrajući i samo pojavljivajući se. Pa mi onda prosto bude zapanjujuća lakoća sa kojom se ljudi u njegovo ime odriču svih tih miliona, kao šta će mu kad ima, ludilo. Kao da se radi o 100e, komedija. Ko bi se to ođe olako odrekao 100e? fakin buržujski forum
Recommended Posts