Jump to content
IGNORED

RG 21 - kroz blato do GS19

Ros

Recommended Posts

Posted

Međed direktno odgovara na pitanja i pri tom se čini da ne prelazi granice korektnosti - dopada mi se to.

• +1 6
  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

241

• Lancia

190

• Tsai

162

• Arkadija

158

Posted

Medvedev je juče odigrao maestralno, da se smrzneš kako se dobro kretao i šta je sve pogađao. Ostaje pitanje koliko je Garin dobra referentna tačka, ali meni deluje kao da je sasvim moguće da izubija Cicipasa, pogotovo ako se uzme u obzir njihov istorijat, kako na terenu tako i van njega. 

• +1 2
Posted

Ma on je lud ko struja i bogami kao vecina Rusa, totalno nepredvidiv (ono sto sam u sportu videla).
A voli opasno da se sali pre svega na svoj racun i to mi se posebno dopada, te ne moze takav da "ne valja".

• +1 4
Posted

Na dve pobede je od prvog mesta (jer kljakavi nece dobiti nadala). Tako da, hajde Cici, ne zajebavaj

Posted (edited)

Udri Međede, skini više ovog Srkijevog malog.

Edited by Milošica
  • Haha 2
Posted
On 6.6.2021. at 8:39, April said:

Čovek još uvek zarađuje više od Novaka, šta fali novcu?

Sent from fav toy

To je naJače™, imaće Federer ugovora i sponzora i kada ne bude igrao, ali sigurno uzima više igrajući i samo pojavljivajući se. Pa mi onda prosto bude zapanjujuća lakoća sa kojom se ljudi u njegovo ime odriču svih tih miliona, kao šta će mu kad ima, ludilo. :D Kao da se radi o 100e, komedija.

• +1 1
Posted

Sto ne znaci da mi obicni smrtnici ne treba da osecamo zavid™ i pljujemo ga najstrasnije zbog ovog povlacenja.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Posted
42 minutes ago, Mil@n said:

To je naJače™, imaće Federer ugovora i sponzora i kada ne bude igrao, ali sigurno uzima više igrajući i samo pojavljivajući se.

ma jok, vidiš pre par strana u Forbesovom tekstu da piše na terenu 0.03 i van terena 90 milki.

Posted
Just now, eumeswil said:

ma jok, vidiš pre par strana u Forbesovom tekstu da piše na terenu 0.03 i van terena 90 milki.

Nisam video to, no ostaje pitanje koliko bi imao van terena da nije na terenu, if u know what i mena.

Posted

pa da, ovih 90 milki mu je za minuli rad

Posted
6 minutes ago, Mil@n said:

Nisam video to, no ostaje pitanje koliko bi imao van terena da nije na terenu, if u know what i mena.

:heart:

1l922c.jpg

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted
49 minutes ago, eumeswil said:

Federer je veliki brend (slično kao i Jordan) i sigurno je da će i posle penzionisanja i dalje fino zaradjivati, ali ne kao i dok igra. Prilično sam siguran da je to sa sponzorima sve uradjeno i sa klauzulama, tako da Roger sigurno ima fin podsticaj i da povremeno zaigra par mečeva, tim pre što se vidi da i dalje voli to da radi.

Posted
2 hours ago, Milošica said:

Udri Međede, skini više ovog Srkijevog malog.

:lolol::heart:

• +1 1
Posted
2 hours ago, Mil@n said:

To je naJače™, imaće Federer ugovora i sponzora i kada ne bude igrao, ali sigurno uzima više igrajući i samo pojavljivajući se. Pa mi onda prosto bude zapanjujuća lakoća sa kojom se ljudi u njegovo ime odriču svih tih miliona, kao šta će mu kad ima, ludilo. :D Kao da se radi o 100e, komedija.

Ko bi se to ođe olako odrekao 100e? :blink:

fakin buržujski forum :angry:

Posted

Crnie ima da najebe od Švaboa