booyaka Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 covek igra tenis ceo zivot i voli, uziva u tome, nije stvar u novcu. Izgleda da ne uživa baš toliko, pogotovo kad ga ponižavaju teniski anonimusi.
mlatko Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Nole oko 2 pa posle njega NadalInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 deda tolko uziva u tenisu da je pobego ko vulva od prvog ozbiljnog protivnika
Lancia Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Spanski komentari: 'Nije u redu od Federera sto nece da igra protiv Novaka (Beretini ne postoji u prici), najvise je ostecen time Nadal'. 1
mlatko Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Spanski komentari: 'Nije u redu! najvise je ostecen time Nadal'.hihihi Ako ćemo pravo, najviše oštećen je KoferInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Sekiracije samo neke, sto bi malo, malo uzdahnula u prenosu Anabel Kroft... G0ŠŠ!
April Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Spanski komentari: 'Nije u redu od Federera sto nece da igra protiv Novaka (Beretini ne postoji u prici), najvise je ostecen time Nadal'.Realno, najviše je uskraćen Novak za još jedno rutinsko poseravanje goataSent from fav toy
Lancia Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 1 minute ago, April said: Realno, najviše je uskraćen Novak za još jedno rutinsko poseravanje goata Sent from fav toy Tome sam se nadao, zato sam i navijao za Rodju svo vreme
W.F.C. Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 (edited) Mozda kljucni turnir, generalno. Za ovu Goat trku. Nole moze da dodirne zvezde trijumfom a Nadal da se zacementira... Mada kako su nalozeni nece se i dalje znati nista kako god da prodje ovaj turnir. Edited June 6, 2021 by W.F.C.
Bujodrag Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 5 hours ago, Arkadija said: Da je to uradio Novak uz isto obrazloženje kao Rođa, sad bi goreo internet od uvreda tipa: prevarant koji izmišlja povrede, što nije išao da vežba na nekom čelendžeru, uvreda za Beretinija i Garos i sl. Skoro svaki sport smatram budalaštinom jer a tenis i odbojku pratim onako, ovlaš i izdaleka, ali mislim da danas Djoković ne bi prošao tako, internet ne bi goreo. Ono što sam video i pročitao mi govori da je konačno grljenje stabala urodilo plodom i da ga ne bi pljuvali mnogo više nego Federera. No, jebo tenis, bubnjevi su bolji!
Jeremija Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Vuna će da rasturi Fokinu, Cipiripi bi trebao Medu, ali se sa njim (Medom) nikad ne zna...
Zli Gli Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Cicipas je dosta bolji od Medvedeva na sljaci ali ima neki problem u glavi kad igra protiv njega, medjusobni skor je valjda 1-6 ili tako nekako, mada bi sad trebao lagano dobiti. A Zverevu neko (Fokina npr.) treba da skine onih 117 zlatnih lanaca oko vrata i nabije mu ih u dupe zgoljavo, izuzetno antipatican i dalje kao i prvog dana kad se pojavio.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1
Jumanji Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Blokbaster i spektakl svakako u najavi barem.Cak je Rus dobio Grka na sljaci jednom, pre dve godine.
Recommended Posts