Shaq Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 (edited) 1 hour ago, Lancia said: Pacer neki mozes misliti 9 ne svetu u tenisu, jaka stvar. pa kaem ne pratim.. od tih mladjih sam cuo za cicipasa i medjedova(iako ih ne bi poznao™ ), al bar sam cuo za njih, za ovog talijanca sad prvi put cujem, zato pitam.. :coffee: Edited June 6, 2021 by Shaq
W.F.C. Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Dosta nabrijano igra Cicipas turnir od samog pocetka, deluje mi kao favorit za finale. Mozda ovo vise necemo imati, GS gde naizmenicno jedan dan igraju mladi a drugi dan matori (gledajuci favorite naravno)
iDemo Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 2 hours ago, Lancia said: na terenu 0.03 M van terena 90 M carski. Jos da nije stipsa pa da odvoji neki dinar™ da podigne spomenik onom Soderlingu... 3
Lancia Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Jel to ovaj isti Busta, sto je skoro rekao da priznaje samo Nadalu, da je bolji od njega?¿
Arkadija Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 7 minutes ago, Lancia said: Jel to ovaj isti Busta, sto je skoro rekao da priznaje samo Nadalu, da je bolji od njega?¿ Da, da . I što samo tako igra protiv Noleta. 1
April Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Gle, Medjed voli blato Pričah ja na početku...čudna glava MedvedU drugim vestima, Cici kida. Sve ispod finala može da smatra failom.Sent from fav toy
Jumanji Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Grk sa te strane i jeste najveci favorit za finale, tako da ga tamo i ocekujem [emoji854] 1
Arkadija Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Quote "After discussions with my team, I’ve decided I will need to pull out of the French Open today. After two knee surgeries and over a year of rehabilitation it’s important that I listen to my body and make sure I don’t push myself too quickly on my road to recovery. I am thrilled to have gotten 3 matches under my belt. There is no greater feeling than being back on court", said Federer. Sad stvarno razumem Đokovića i njegovu meditaciju. Treba imati zen mirnoću da svariš sve ovo. 1
Jumanji Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Taman da se organizatori ne sekiraju sti bi sutra morao [emoji849] da igra na Suzan Lenglen.
Shaq Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 kakva sisa, sta je onda i pocinjao.. prvo se posrao po turniru, a drugo pobegao sa lopate..
Arkadija Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Da je to uradio Novak uz isto obrazloženje kao Rođa, sad bi goreo internet od uvreda tipa: prevarant koji izmišlja povrede, što nije išao da vežba na nekom čelendžeru, uvreda za Beretinija i Garos i sl. 8
Recommended Posts