Max Morlock Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Sad je Cici besno zveknuo loptu pošto je Noksi prošao DS...već 2, 3 puta sam na RG video takve reakcije raznih tenisera...Zar od defaultovanja Nokse na USO20 nije bila priča da će se takvi potezi kažnjavati kao opasni..?Sent.
Lancia Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Ja danas moram da gledam na nekom spanskom kanalu, odlepio sam od brojanja glasova i poruka sa tvitera, jebo ih tviter u vrh guzice i ako pedeset puta nisu ponovili, 'a zasto Cipi ne promeni prljavu majicu?¿'
red star forever Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Šta znači ovo "Figaro, Figaro" sto konstantno čujem na Novakovim mečevima? Meni u potrazi izađe berberin 🤣
Max Morlock Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Re: MajicaNeće da je menja dok dobija setove...Sent.
mlatko Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Sad je Cici besno zveknuo loptu pošto je Noksi prošao DS...već 2, 3 puta sam na RG video takve reakcije raznih tenisera...Zar od defaultovanja Nokse na USO20 nije bila priča da će se takvi potezi kažnjavati kao opasni..?Sent. Opasni su samo ako Novak raspali, jer on to sa namerom radiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Uvek, ali uvek ga Cici nadjebe DSovima na mreži. Noksa vrati trulo i ostalo je igrica ...Sent.
Malvo Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 A zasto ovo skacu ko opareni na svaki poen? Ovako ni Njujork ne navija za Rodju.
banecare1 Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 spustion sm se u lokalni bar posle drugog seta , prebacio na tenis, a nakon sto je novaka krenuli zaplenio sam i daljinski, kako nekome ne bi palo na pamet da prebaci kanal 6 3
Recommended Posts