June 13, 20213 yr Šta je njemu danas u glavi, da mi je znati. Posle one zveri od juče, danas postao malo mače
June 13, 20213 yr Bojim se da će Novak, što se RG-a tiče, ostati upamćen kao igrač koji je 2 puta tukao Nadala pre finala i oba finala izgubio.
June 13, 20213 yr Publika polako počinje da navija za (Noleta i) 4. a zašto da ne i 5. set. Grk se zamislio...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 13, 20213 yr Iz Novakove vizure..njemu je najbitnije bilo da ovo Nadal ne uzme. A ako bi on ovo osvojio...to bi bilo deluhe. Ovo moze i ne mora. Samo kad bi malo igrao na nestrpljenje Grka..
June 13, 20213 yr Just now, renne said: Klasično, mrzi ga da živi Pa to, usao mu pesak u oci u prvom setu, iznervirao se, vrucina i kapa na glavi, iznervirao se... i dok to ne izbaci iz tintare, nece poceti da igra. Ako uopste pocne. Cipi ne igra nista, sto nije igrao do sada.
June 13, 20213 yr 7. puta je mogao na mrežu u ovom poenu na brejk loptu. Edited June 13, 20213 yr by Ras
June 13, 20213 yr Pu jbmti, ipak ima i grk neke (male) zasluge što je doveo Noleta u ovu situacijuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk