Banjo Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 1 minute ago, booyaka said: Ako je Zverev došao do petog seta može i Novak. Ako dodjemo do petog na konju smo
Tsai Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 1 minute ago, dùda said: Ali Zverev nije gubio 0:2 Jeste
Malvo Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Au kako je sramno odigrao ovaj zadnji gem. Pa bori se jebem mu mater. Ma ustvari ko te jebe, idi gledaj u sunce.
mlatko Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Od kako je pao, bas nije svoj, pored toga sto mu tada stao servis. Daj zivosti malo, samponcici, bombonice, bananice, nek ti smuckaju nesto.Bogami ostavilo protiv Rafe traga prilicno, a senka.nece skoro. FakEdit: evo Ras kaze urmice Kompleks "svaka loptica je moja loptica" mislim da ga je koštao i 3. seta protiv Berettinija i ko zna možda i manjka snage da uzme ovaj TB. Ali to je Nole i nema leka protiv takve mašine. Kao što će i Cici sad početi nadam se da shvaća, ako ne uspe da uzme 3. set.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
James Marshall Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Djeluje stvarno kao da ga je spizdila sunčanica. Sad ovo kad je išao ka svlačionici, lik gleda u tačku i nešto hukće.
SNARC Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Izgleda da su sa razlicitim ocekivanjima izasli danas...Grk ocekujuci da ima zver od rivala, Novak da ce se mladac usrati od njega i sanse za prvi GS. Trenutacno, Cincar vise no solidno odgovara na Novakov "Znas ti ko sam ja" nastup. No..najveca je stvar umeti da zavrsis..to je najjebeniji zanat. Da vidimo da li ga je Cincar ispekao. Gledam bez trunke nervoze..kao budista na bromicima. 1
Jumanji Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Cici igra samo pristojno, ništa specijalno. Novak je nesiguran, kao da tri puta promeni odluku šta će da odigra dok loptica ide ka njemu...Bogami igra odlicno Grk, imao bolesne vinere, doduse i N mu omogucavao i davao kapom i sakom.Bez kapi energije i volje. Idi bre, pa finale je.Engleze gasim, posto sam ih dobro ispovala, kakva g od ljudi. Fuj!Nece Endi vise nista osvajti, sta vam je.
Time Crisis Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 2 minutes ago, Jumanji said: Bogami igra odlicno Grk, imao bolesne vinere, doduse i N mu omogucavao i davao kapom i sakom. Bez kapi energije i volje. Idi bre, pa finale je. Cicipas standardno, ništa specijalno... Novak da je ovako odigrao protiv Nadala ne bi tri gema osvojio. Jbg, valjda će biti bolje.
Recommended Posts