eumeswil Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 minutes ago, harper said: Broj Slemova. Aaa, prezupčio sam, čitam post i mislio da se odnosi na nešto tipa po bar 2 pobede na svakom slemu i reko kako, nema Roger dva RG. 1 Link to comment
Jumanji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Uzmite joj mikrofon [emoji3]Svaka cast Cehinji na duplom Slemu. Link to comment
iDemo Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 hours ago, Arkadija said: Kad god me obuzme optimizam oko današnjeg finala, samo mi se javi neki glasić koji počinje da šapuće: Vavrinka, Vavrinka, Vavrinka. 1 je Vavrinka... 2 hours ago, Jumanji said: Ne ocekujem nikakvo ciscenje, vec da ce biti i mucenje. Pored toga sto Grk ume da bude veoma nezgodan i fino digao formu, Novak je i emotivno malo ispraznjen. Medjutim, isuvise ima iskustva, za razliku od Stefanosa, plus ono najvaznije ina misiju i ogromnu zelju, jos jedan GS. Nisam bas opustena a kada pa jesam ali verujem naravno Ne znam, ne znam... To bi tako bilo da je on dosao da pobedi Nadala - a nije - tako zdrijeb™ ispao. Dosao je da uzme RG, to jos nije gotovo, moze posle da se (emotivno) prazni al' nije vreme - ide British Open, ne? Znam, znam - nije BO al' nema veze, simpa je... 22 minutes ago, eumeswil said: Aaa, prezupčio sam, čitam post i mislio da se odnosi na nešto tipa po bar 2 pobede na svakom slemu i reko kako, nema Roger dva RG. Nema Roger 2 RG a nema ni Rafa 2 AO. Link to comment
borris_ Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ko pobjedi Nadala na RG gubi u finalu ali od svajcarca. Tsitsipas nema nista svajcarsko u sebi tako da... 2 Link to comment
Lancia Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 minutes ago, borris_ said: Ko pobjedi Nadala na RG gubi u finalu ali od svajcarca. Tsitsipas nema nista svajcarsko u sebi tako da... Sponzorise ga Rolex Link to comment
eumeswil Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Valjda Stefanos neće nositi šarene gaće. Link to comment
harper lee Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 minute ago, nisam ja said: jednoručni bekend. O ovome sam sinoc razmisljao u kontekstu poredjenja Vave i Cicipasa. Mada, nije to taj tip jednorucnog bekhenda. Link to comment
Filozof manijak Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Fuck, to je ta karika Link to comment
Jumanji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ma dajte, mi blizu Stanislasovog bh, ni blizu, ni fh, a kamo li bh. Tu snagu i tehniku Grk nema, sto u ovom finalu ne znaci nista.Evo i Muratoglu se slaze da sve zavisi od Novaka -.- Lepo od ES sto pusta snimak sa Rafom, em lozenje na max level pro, em nervozna u pm. Link to comment
Quizmaster Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Molim vas neki kval'tetan link da gledam finale. Link to comment
Lancia Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Treba i meni. De je ona cupi od Rennea?¿ Link to comment
iDemo Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 A gde ste bili kad je prosli put uzeo RG? Link to comment
napadaj Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 http://livetv.sx/rs/eventinfo/1081606_novak_djokovic_stefanos_tsitsipas/ 2 Link to comment
Recommended Posts