eumeswil Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 2 minutes ago, harper said: Broj Slemova. Aaa, prezupčio sam, čitam post i mislio da se odnosi na nešto tipa po bar 2 pobede na svakom slemu i reko kako, nema Roger dva RG. 1
Jumanji Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Uzmite joj mikrofon [emoji3]Svaka cast Cehinji na duplom Slemu.
iDemo Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 2 hours ago, Arkadija said: Kad god me obuzme optimizam oko današnjeg finala, samo mi se javi neki glasić koji počinje da šapuće: Vavrinka, Vavrinka, Vavrinka. 1 je Vavrinka... 2 hours ago, Jumanji said: Ne ocekujem nikakvo ciscenje, vec da ce biti i mucenje. Pored toga sto Grk ume da bude veoma nezgodan i fino digao formu, Novak je i emotivno malo ispraznjen. Medjutim, isuvise ima iskustva, za razliku od Stefanosa, plus ono najvaznije ina misiju i ogromnu zelju, jos jedan GS. Nisam bas opustena a kada pa jesam ali verujem naravno Ne znam, ne znam... To bi tako bilo da je on dosao da pobedi Nadala - a nije - tako zdrijeb™ ispao. Dosao je da uzme RG, to jos nije gotovo, moze posle da se (emotivno) prazni al' nije vreme - ide British Open, ne? Znam, znam - nije BO al' nema veze, simpa je... 22 minutes ago, eumeswil said: Aaa, prezupčio sam, čitam post i mislio da se odnosi na nešto tipa po bar 2 pobede na svakom slemu i reko kako, nema Roger dva RG. Nema Roger 2 RG a nema ni Rafa 2 AO.
borris_ Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Ko pobjedi Nadala na RG gubi u finalu ali od svajcarca. Tsitsipas nema nista svajcarsko u sebi tako da... 2
Lancia Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 2 minutes ago, borris_ said: Ko pobjedi Nadala na RG gubi u finalu ali od svajcarca. Tsitsipas nema nista svajcarsko u sebi tako da... Sponzorise ga Rolex
harper lee Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 1 minute ago, nisam ja said: jednoručni bekend. O ovome sam sinoc razmisljao u kontekstu poredjenja Vave i Cicipasa. Mada, nije to taj tip jednorucnog bekhenda.
Jumanji Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Ma dajte, mi blizu Stanislasovog bh, ni blizu, ni fh, a kamo li bh. Tu snagu i tehniku Grk nema, sto u ovom finalu ne znaci nista.Evo i Muratoglu se slaze da sve zavisi od Novaka -.- Lepo od ES sto pusta snimak sa Rafom, em lozenje na max level pro, em nervozna u pm.
Quizmaster Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Molim vas neki kval'tetan link da gledam finale.
napadaj Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 http://livetv.sx/rs/eventinfo/1081606_novak_djokovic_stefanos_tsitsipas/ 2
Recommended Posts