Jumanji Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Kad god me obuzme optimizam oko današnjeg finala, samo mi se javi neki glasić koji počinje da šapuće: Vavrinka, Vavrinka, Vavrinka.Srecom nema Stefanos Vavrinkine ni udarce ni onaj ludacki mood od onda, ali to naravno nista ne znaci, jer opet sve zavisi od Novaka, pre svega kako idje u mec i koliko je mentalno u njemu.
Ras Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 11 minutes ago, villiem said: 6:4 6:7 3:6 7:6 6:2 Ovo ti u kladionici ne bi prošlo! Za koga?
Boza_zvani_Pub Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Kakav mec sa Nadalom! Sta bi ono? Pa bravo! Bilo je uzivanje. Ajmo danas - mora da se zaokruzi uspeh - bez stajanja. Jos danas i wimbldon i to je to. 2
Zli Gli Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Uzece skoro sigurno, lose su danas luda Amerikanka i Sviatek Shviontek. Bila je i prvi nosilac u miks dublu s nekim likom ali cenim da je tu namerno ispala, da se ne umara bas previse. Mislim da nikad nisam video brzu uspesniju tranziciju iz dubla u singl nego kod Krejcikove, ne secam je se od pre sto verovatno znaci da je skoro pocela ozbiljnije sa singlom, i evo uzela lagano RG. Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1
eumeswil Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 8 hours ago, harper said: To da nece imati fokus u finalu RG gde je dobio samo jednom, u situaciji kad ga ta pobeda stavlja u odlicnu situaciju da vec ove godine ponisti prednost koju Rodzer i Rafa imaju u toj jednoj kategoriji gde jos uvek imaju prednost, nije nimalo realno. Koja je to kategorija gde jos imaju prednost?
harper lee Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 7 minutes ago, eumeswil said: Koja je to kategorija gde jos imaju prednost? Broj Slemova.
mlatko Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Na žalost nada mi je manja od strepnje da Grk dobija 2 setaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts