Dankan Ajdaho Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 24 minutes ago, Mil@n said: Ako Novak dobije prvi set, velike šanse da ide u 3. Da moram da stavim kuću, stavio bi na 3-1. Ali jebem mu miša, mislim da će da bude 3-0. Biće Nolo nategnut ko struna i oštar kao žilet, ona poza kada prima servu, i vidiš mu u očima "Now i will totaly fuck u up, no way i am losing this shit". A kad je takav, ako je jedan Rafa dobio po nosu, onda nek ide sve u pm ako ga jedan Cici dekne u 3 u finalu njegovog prvog slema. Drugim rečima, biće osmo svetsko čudo da Nole pukne, sad kojim rezultatom, iskreno me zabole Nema šanse da bude fokusiran kao juče niti da odigra ni približno dobar meč. Favorit svakako jeste, ali čisto sumnjam da će pasti čišćenje. Link to comment
Mil@n Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Naravno da će biti maksimalno fokusiran. Čovek igra finale i, savršeno je svestan važnosti meča. Da li će uspeti da nametne ritam i svoju igru, to je drugo. Onakav Nadal izvuče iz tebe najbolje, ne igraju slučajno najbolje jedni protiv drugih njih trojica. Nadam se da Novak neće krenuti sa prebacivanjem i čekanjem da ovaj usere pod pritiskom, to mu se više puta obilo u glavu a i inače mi je taj pristup odvratan za gledanje. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment
Tsai Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 usrace se cici prvog finala, zadrhtace ruka i prvih set i po ce biti blizkrig. posle malo teze, al prekasno za preokret. 1 Link to comment
harper lee Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Cicipas igra strasan tenis ove godine, ima samo osam poraza i prvi je na race listi. Novak je favorit i uvek ce biti favorit protiv skoro svih igraca dok moze da se spremi da bude top ali nije bas da sve zavisi od njega danas, treba to imati u vidu. To da nece imati fokus u finalu RG gde je dobio samo jednom, u situaciji kad ga ta pobeda stavlja u odlicnu situaciju da vec ove godine ponisti prednost koju Rodzer i Rafa imaju u toj jednoj kategoriji gde jos uvek imaju prednost, nije nimalo realno. Bice maksimalno nabrijan i posvecen tom mecu, juce je verovatno spremao taj mec do detalja. Sad, kakav dan ce imati to cemo videti. Sport nije uvek samo ono sto znas i umes, nije univerzitetska katedra gde kako god da su zvezde postavljene ono sto znas uvek mozes da izbiflas. 2 Link to comment
bags Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) 6 hours ago, Mil@n said: Gde podcenjena, ljudi ubijaju, usudiću se da kažem da od svih brendova, imaju ubedljivo najveći broj lepit patika u nekom klasičnom smislu, nego adidas i nike i reebok zajedno. Od kada sam prve kupio pre jedno 8, 9 godian sa ebaya (kod nas izbor bio užas skoro pa nepostojeći) samo njih nosim, i obožavam ih. Popravio se tref poslednjih godina, pa ima sve više modela ali opet je to mizerno u odnosu na to šta sve ima preko. I onda ljudi pričaju što se čovek dere kad pobedi, čovek dobio meč, JUČE, znam i da je dobio ovaj poen, ali opet mi srce ubrza barem za 5 bpm kad pustim play. :( Pa to i kazem. Nema njihovih prodavnica, modeli se tesko nabavljaju, nemaju dobar marketing. Kvalitet a i dizajn nije upitan. U nekim krugovima su ipak br.1 - kod ovih ljudi sto se bave trcanjem malo ozbilnije pa 80% je asics. Prognoza za danas: Novak 6:2 6:7 6:4 7:6 Edited June 13, 2021 by bags 2 Link to comment
booyaka Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Da bacim i ja prognozu:6:3, 6:4, 5:7, 6:1 za Đovaka naravno Link to comment
red star forever Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Meni Asics patike mnogo ružne. 😁 Na osnovu svega što sam čuo i pročitao definitivno je kvalitet na njihovoj strani, ali ja nisam dovoljno ozbiljan atletičar (odavno sam postao "hodač") da bi moj prefinjeni ukus trpio tako ružan dizajn. 🤣 Ali svakako super tema za ubijanje vremena i nervoze prije meča! Link to comment
mlatko Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 7:6 6:4 6:2Čišćenje Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Jumanji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ne ocekujem nikakvo ciscenje, vec da ce biti i mucenje. Pored toga sto Grk ume da bude veoma nezgodan i fino digao formu, Novak je i emotivno malo ispraznjen. Medjutim, isuvise ima iskustva, za razliku od Stefanosa, plus ono najvaznije ina misiju i ogromnu zelju, jos jedan GS.Nisam bas opustena [emoji52] a kada pa jesam [emoji30] ali verujem naravno [emoji123] 1 Link to comment
napadaj Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 hour ago, red star forever said: Meni Asics patike mnogo ružne. 😁 Na osnovu svega što sam čuo i pročitao definitivno je kvalitet na njihovoj strani, ali ja nisam dovoljno ozbiljan atletičar (odavno sam postao "hodač") da bi moj prefinjeni ukus trpio tako ružan dizajn. 🤣 Ali svakako super tema za ubijanje vremena i nervoze prije meča! Čak i ovakvi modeli? 3 Link to comment
Arkadija Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kad god me obuzme optimizam oko današnjeg finala, samo mi se javi neki glasić koji počinje da šapuće: Vavrinka, Vavrinka, Vavrinka. 6 Link to comment
Jumanji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 A ovoga me najvise strah, 29 finala [emoji58]Od toga, ono sto se secam, samo je jednom bio nadigran i dotucen da nije znao sta ga snaslo. Mnogo, mnogo propustenih sasi, one date Mariju me najvise nerviraju. Idemo sada! [emoji123] Link to comment
red star forever Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 @napadaj, to već izgleda dosta bolje. 👍 Posljednji modeli koje sam gledao bili su baš šaroliki, ovi djeluju odlično. 1 Link to comment
Nesh Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Da, i meni je u glavi Wawrinka, to je Djoletov poraz koji mi je najteze pao. Jos uvek ne mogu da smislim Wawrinku. 1 Link to comment
Recommended Posts