June 11, 20213 yr Zaustavio Nadala na RG i Federera na Vimbldonu na 20 slemova, da ne kažem poslao u penziju. Bog. Pralica je posle AO rekao da Novak osvaja RG (ne baš toliko direktno ali je bilo jasno, mislim da je rmisija OKO na rts) Edited June 11, 20213 yr by Heaviside
June 11, 20213 yr Slabo je to za njegove standarde, nije još imao pravi stres test kao (što će se i pokazati) u petak.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalkkhm khm Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 11, 20213 yr 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Kako ide mrak, hladnije je, i Rafina loptica sve manje rotira :optimism:
June 11, 20213 yr On 10.6.2021. at 0:07, Tsai said: nije bas mec veka, ali po GOAT znacaju je jako blizu finala vimbldona 2019 Falila je samo neka epskija završnica da ovo bude najbolji meč veka. Mada i ovako je ozbiljan kandidat.
June 11, 20213 yr Verovatno najveća Novakova pobeda u karijeri. Samo Wimbledon '19 može u istu rečenicu sa ovom pobedom. Titula najuspešnijeg tenisera ikada je njegova za uzeti. Uživao sam u svakoj sekundi ovog meča. Spektakl. Skoro 15 godina ova trojica nam pružaju ovakve mečeve. Prosto neverovatno.
June 11, 20213 yr I da se malo odmorimo, Eurosport pusta Previously on Eurosport kako Nadal delje Djoleta prosle godine. Pa, kraljevi!