May 27, 20213 yr Finale Iga vs Rafa 3:1 (0:6; 6:0, 6:0; 6:0) Nakon debakla, Rafa angažuje Alijazmeovog trenera i šiša se na nulu (obnavlja koren kose). Cicipas ispada od Medvedeva, otpušta oca i šiša se na nulu. Zverev ispada u 2. kolu, otpušta brata, oca šiša na nulu, a ćerkicu upisuje u tenisku školicu kod Tare Đoković. Novak 7. juna po treći put u Visokom. @rennese vraća na forum
May 27, 20213 yr 14 minutes ago, Ras said: Finale Iga vs Rafa 3:1 (0:6; 6:0, 6:0; 6:0) Nakon debakla, Rafa angažuje Alijazmeovog trenera i šiša se na nulu (obnavlja koren kose). Cicipas ispada od Medvedeva, otpušta oca i šiša se na nulu. Zverev ispada u 2. kolu, otpušta brata, oca šiša na nulu, a ćerkicu upisuje u tenisku školicu kod Tare Đoković. Novak 7. juna po treći put u Visokom. @rennese vraća na forum OK ti ovo, mada ne verujem da ce Renne da se vrati
May 27, 20213 yr Nole uzima trofej... ...od Rafe, posle ceremonije, kao da uradi selfi, a zatim nestaje u nepoznatom smeru. Pušta kosu. Žene - Osaka održava konferenciju za štampu na kojoj objašnjava zašto ne drži konferencije za štampu, najavljuje da postaje influenserka, udaje se za Bajina. Pegla kosu.
May 27, 20213 yr Author novak put do titule: 1. Fuksovic 2. Nishikori 3. Siner 4. Bautista Agut 5. Cici 6. Nadal 7. Thiem nadalov zreb 1. kvalifikant 2. kvalifikant 3. kvalifikant 4. kvalifikant 5. federer 6. novak 7. ispred tv-a
May 27, 20213 yr Author federerov zreb 1. kvalifikant 2. kvalifikant 3. ret. 4. w.o. 5. nadal 6. ko te sada dirka 7. ko ti pod prozore dolazi
May 27, 20213 yr edberg... navratilova, normalno finale edberg - vilander gde ovaj drugi lomi reket a mi se smejemo
May 27, 20213 yr Nadal u projektovanom SF-u, ako dobro razumem?da, Berettini će verovatno upasti umesto Feđe Krunić izborila žreb, pravi društvo NiniInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 27, 20213 yr ma nema tu lose dobro u ovih top 8 vise, to je to. naravno mogo je nadal na drugu stranu