Constantin Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Svaka mu čast za sastav Jedam od nas dvojice se ne razume baš u fudbal...izgleda ja. 1
Boki Nis Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Baš sam se zabrinuo ovih dana di je Bjeličić.Sad mi lakše... [emoji16]Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Constantin Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Pa nismo loši....Mitrović ne može da predje nikog, Pejović ne može da da tačnu loptu nikom, Pavlov ne može da da gol nikom...nije loše, ako nam svirnu neki penal 1
zikaPantelej Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 15 minutes ago, Constantin said: Pa nismo loši....Mitrović ne može da predje nikog, Pejović ne može da da tačnu loptu nikom, Pavlov ne može da da gol nikom...nije loše, ako nam svirnu neki penal Što je najgore i domaćin je nula 1
Constantin Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 5 minutes ago, zikaPantelej said: Što je najgore i domaćin je nula Sreća naša....nego gledam sastave, Kasalica nije na klupi, možda okrenemo...
Boki Nis Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Ovaj Pavlov ko da namerno napravio penal!? Forsiramo matorig stranca koji nema veze,a potencijalnog dobrog mladog napadaca cuvamo za sta? I onaj Adamovic je valjda napadac...Ja mislim da bi svako bio bolji od ovog Ukra
Constantin Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 3 minutes ago, Boki Nis said: Ovaj Pavlov ko da namerno napravio penal!? Forsiramo matorig stranca koji nema veze,a potencijalnog dobrog mladog napadaca cuvamo za sta? I onaj Adamovic je valjda napadac...Ja mislim da bi svako bio bolji od ovog Ukra Apsolutno.....
Boki Nis Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 I ko nam je sada šppic ?Nema ga, branimo sePoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
MaErAkLoIJA Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 Za ovakvu igru treba da nam placaju da gledamo!
MaErAkLoIJA Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 Ako nas Zivojinovic ne povadi, niko nece?!?!?! Bravo Batak !!!
Boki Nis Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Sramota da ovako igramo fudbal...Ovaj Batak bruka od trenera...opet gubimo i opet bez napadaca....Kako uspe da promesa ovako fudbalere s izmenama da budu jos gori!? Ivice J.... Batak po sred prkna!!!
Constantin Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Ja gi malo podbrcnu na stranicu, oni kako oće....sad će se razleti ona leskovačka beogradžanka da mi zatvori opet....
Recommended Posts