Constantin Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 To je taj Elvis Prisli.... Nama samo dva faula sviranja, a njima 13...Sve vidi čovekPoslato sa VTR-L09 pomoću TapatokaČini mi se da je odnos faulova, po Areni, 1/14....
Boki Nis Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Čini mi se da je odnos faulova, po Areni, 1/14....Moguće.... Al ovo je više ne gledivo... Svaki dodir im svira faulPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Constantin Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Moguće.... Al ovo je više ne gledivo... Svaki dodir im svira faulPoslato sa VTR-L09 pomoću TapatokaStrašno....
MaErAkLoIJA Posted March 19, 2022 Author Posted March 19, 2022 Strasno sto je trener zadovoljan postavom ekipe. Vec sada je trebao da zameni dva igraca 1
Boki Nis Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Kragujevac nula od ekipe... Ovo smo trebali da napadnemo na 3 boda, al ovaj će si igra na xPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Boki Nis Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Kolko Batak ne zna da pogodi sa izmenama, to je neverovatno! Čak šta više, uvek igramo još gore nego do tada....Mesarovic se ne vidi od početka? Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka 2
Constantin Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Kolko Batak ne zna da pogodi sa izmenama, to je neverovatno! Čak šta više, uvek igramo još gore nego do tada....Mesarovic se ne vidi od početka? Poslato sa VTR-L09 pomoću TapatokaJoš će budemo srećni ako izvučemo bod....
Boki Nis Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Videste li ovo na kraju... Svira faul.... Natrčava igrač kragujevčana šutira loptu koja se kreće a sudija pušta prednost... [emoji1787]Legenda 8d sudiju, koji samo nama sudi mečeve izgledaPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
MaErAkLoIJA Posted March 19, 2022 Author Posted March 19, 2022 Treba da uce Micu da sutira. Ne zna da sutne loptu. Jovanovic je trebao od pocetka ili odmah od poluvremena. Kasalica, Pavlov ili Stulic sve jedno je jer mi centra nemamo. Pustao bi najmladjeg jer od njega treba da postane nesto. Sudija je mnogo tolerisao agresivu protivnika i to vidljivo. I meni je bilo jasno jos od sredine prvog poluvremena da cemo tesko izaci na kraj sa ovakvim sudjenjem. Ono sto mi mnogo smeta je nasa tranzicija i iznosenje lopte. 1
mozzer Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Ajde da se spremite sada na pauzi za naredno kolo da se pokida i uzmu bodovi
Constantin Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Ajde da se spremite sada na pauzi za naredno kolo da se pokida i uzmu bodovi [emoji3]Pa će posle opet budemo.....πциганске [emoji2400]Elem, ono što sam čuo, nabaviće se mnogo lasera, biće aktivni tokom cele utakmice... 2
Gradina Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 3 minutes ago, Constantin said: Pa će posle opet budemo..... Elem, ono što sam čuo, nabaviće se mnogo lasera, biće aktivni tokom cele utakmice... Ako se igra po danu . . . Bačene pare
mozzer Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 19 minutes ago, Constantin said: Pa će posle opet budemo..... Elem, ono što sam čuo, nabaviće se mnogo lasera, biće aktivni tokom cele utakmice... Ajde Konstantine nasi smo 1
Recommended Posts