Constantin Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 3 hours ago, Boki Nis said: Ako potpiše će bude dobar poso napravljena za kraj! Lepu ekipicu napraviše ovi naši pred sam početak. Po meni odličan prelazni rok.... Ko bi reko Kako smo se nadali...... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Nekako mi špic....tanko.
MaErAkLoIJA Posted February 10, 2022 Author Posted February 10, 2022 28 minutes ago, Constantin said: Nekako mi špic....tanko. I meni... 1
Constantin Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 12 minutes ago, MaErAkLoIJA said: I meni... Nekako ću golmani prebolim...bekovi...onako, nije baš full....štoperi nekakao najkompletniji....veznjaci i bočni kolko oćeš...al špicevi... Pavlov ne znam koji su mu dometi, ovaj mali iz Partizana...ne bi ga tako lako pustili, aj da računamo da su se zajebali kao Voša s Pavkova pa ga trampili za brata Ašćeru....ostalo....Zakasalica...ne znam ima li ko od omladinci.? Nekako mi se čini najbolje da nismo pustili onog mladunca u Surdulicu, najkasvetnije mi delovao....ovog što su doveli Rusa izgleda ga negde istikali na aerodrom usput...ko zna? 1
Boki Nis Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Ja bas mislim da ce mali Stulic da eksplodira kod nas!Meni deluje sasvim korektno za centarfora,ima snagu ,zna da se ogradi ali se vidi da mu mnogo hvale utakmice.Izgubio je prakticno dve godine na klupi Partizana. Nece bude prvi put da se Partizan zajebe ipusti dobre igrace ,pa posle trazi da ih vrati....Ima gomila slucajeva kad su omasili.... Meni samo deluje da smo tanki na bekovi,a i jedan dobar kreativac mislim da nam bas hvali za vrh tabele.Mozda ce mali Mitrovic sad vise da ide u sredinu ,a ne na krilo 1
Constantin Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 12 minutes ago, Boki Nis said: Ja bas mislim da ce mali Stulic da eksplodira kod nas!Meni deluje sasvim korektno za centarfora,ima snagu ,zna da se ogradi ali se vidi da mu mnogo hvale utakmice.Izgubio je prakticno dve godine na klupi Partizana. Nece bude prvi put da se Partizan zajebe ipusti dobre igrace ,pa posle trazi da ih vrati....Ima gomila slucajeva kad su omasili.... Meni samo deluje da smo tanki na bekovi,a i jedan dobar kreativac mislim da nam bas hvali za vrh tabele.Mozda ce mali Mitrovic sad vise da ide u sredinu ,a ne na krilo Može biti...baš tako. Nadam se za Štulića.....nego, ako bude tako, prodadoše ga na leto.
Gradina Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 13 hours ago, Boki Nis said: Ja bas mislim da ce mali Stulic da eksplodira kod nas!Meni deluje sasvim korektno za centarfora,ima snagu ,zna da se ogradi ali se vidi da mu mnogo hvale utakmice.Izgubio je prakticno dve godine na klupi Partizana. Nece bude prvi put da se Partizan zajebe ipusti dobre igrace ,pa posle trazi da ih vrati....Ima gomila slucajeva kad su omasili.... Meni samo deluje da smo tanki na bekovi,a i jedan dobar kreativac mislim da nam bas hvali za vrh tabele.Mozda ce mali Mitrovic sad vise da ide u sredinu ,a ne na krilo E sad da pitam koliko nasih mladih igrača je tako grejali klupu kao Štulić? Razigravati tudjeg igrača umesto svog je idiotizam nego tu je nešto drugo u pozadini, a u narodu poznato pod imenom TAL.Mislim da smo odlaskom Petra Ristića u Surdulici napravili pogrešan potez kao klub. E sad za porodicu Tončev to ne menja stvar opet je kod njih.Kako god se šuškalo o zavadi braće ima ona narodna ,,vrana brani oči ne vadi " Petar Ristić je jako jako dobar igrač explozivan pokretljiv i nije trebao da ode. Isto tako mislim i za Kojića golmana . Mada tu je u pitanju sklanjalica mladog Kojića a mislim i Ilića da bi kumče imalo prostora na toj poziciji u dogledno vreme
Boki Nis Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 E sad da pitam koliko nasih mladih igrača je tako grejali klupu kao Štulić? Razigravati tudjeg igrača umesto svog je idiotizam nego tu je nešto drugo u pozadini, a u narodu poznato pod imenom TAL.Mislim da smo odlaskom Petra Ristića u Surdulici napravili pogrešan potez kao klub. E sad za porodicu Tončev to ne menja stvar opet je kod njih.Kako god se šuškalo o zavadi braće ima ona narodna ,,vrana brani oči ne vadi " Petar Ristić je jako jako dobar igrač explozivan pokretljiv i nije trebao da ode. Isto tako mislim i za Kojića golmana . Mada tu je u pitanju sklanjalica mladog Kojića a mislim i Ilića da bi kumče imalo prostora na toj poziciji u dogledno vremePetar Ristić jeste dete Radnickog... Ima nekih kvaliteta, ali dečko nema osnovno znanje da sacuva loptu kad je primi... Bez to Nemož da budeš dobar igrač. Mislim da nismo ništa posebno izgubili.Drugo, koji igrač, a da je iz Niš... je kod nas grejao klupu, a da je posle napravio iole dobru karijeru? Ja se ne mogu nešto setim. Nema tolko kvalitetni igrača u podmlatku, a da baš vredi. Sve što valja pokube oni alamani po Bg. Mozda tek sad po neki u petlici se pojavi... Dakle ne traži u svako jaje dlaku.... Dobar poso je urađen u ovaj prelazni rok,a za rezultati će se nadamo... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka 1
Gradina Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 7 minutes ago, Boki Nis said: Sve što valja pokube oni alamani po Bg Zato i nema jer roditelji u deci od 10 godina već vide pare u liku deteta a ne sina. Žalosno ali surovo istinito. Meni jedan roditelj kaže evo slobodan je (od blizanca) al sad je u prednosti jer mu piše na TM da je iz njihove škole. Slušam ga i ne mogu da verujem . Alo dokle ti ideš majstore i dalje samo pare vidiš u njemu i dalje vidiš zvezdu neku a ne svoje dete SINA
Boki Nis Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 4 minutes ago, Gradina said: Zato i nema jer roditelji u deci od 10 godina već vide pare u liku deteta a ne sina. Žalosno ali surovo istinito. Meni jedan roditelj kaže evo slobodan je (od blizanca) al sad je u prednosti jer mu piše na TM da je iz njihove škole. Slušam ga i ne mogu da verujem . Alo dokle ti ideš majstore i dalje samo pare vidiš u njemu i dalje vidiš zvezdu neku a ne svoje dete SINA To se slazem s tobom,al sta mozemo mi kad roditelji odluce!.Jedino sto moze da se uradi da se mnogo poprave uslovi da napredak ovde u Nis,al za to treba mnogo,mnog para....Kao Cuka recimo,ma da mi imamo mnogo vecih resursa i mogucnosti....al nemamo pare jbg
Gradina Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 4 minutes ago, Boki Nis said: To se slazem s tobom,al sta mozemo mi kad roditelji odluce!.Jedino sto moze da se uradi da se mnogo poprave uslovi da napredak ovde u Nis,al za to treba mnogo,mnog para....Kao Cuka recimo,ma da mi imamo mnogo vecih resursa i mogucnosti....al nemamo pare jbg Prijatelju moj od para iz grada ,iz budžeta , klub je u obavezi da u školu DOBAR % uloži. Ne po meni nego po zakonu o sportu. Na žalost klub to ne radi
Gradina Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 NEGO ZNA LI SE KOGA USPESMO DA REGISTRUJEMO A KOGA JOŠ NE ,KO SE JOŠ ČEKA jer sve u minut do 12 radimo
MaErAkLoIJA Posted February 11, 2022 Author Posted February 11, 2022 Sa kojim cemo sastavom da izadjemo sutra?
Boki Nis Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Dujmovic Aksentije Savic Vujadinovic Cirkovic Pejovic Kovacevic Mica Mitrovic L.Jovanovic Stulic
Constantin Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Ja mislim da će Mlađović da startuje.....a eno, samo za Drobnjaka nisu stigli papiri. I za ovu dvojicu današnjiih novih i za Mladjana..
Recommended Posts