February 7, 20223 yr Author Koliko vidim potpisao za Rigu u januar https://www.transfermarkt.com/viktor-zivojinovic/profil/spieler/585097
February 8, 20223 yr Viktor Živojinović, Proleter a Voždovac pre toga. Unajveće pišu oni obavešteni portali da dolazi u NišBravo i svaka čast....mislim da si najinformisaniji od nas. Nisi omanuo ni jednom.[emoji106][emoji106][emoji106]
February 8, 20223 yr Instagram profil ftbl.serbia Ranije su imali prilicno sture informacije iz Radnickog, a sada cesto i po dan dva unapred najavljuju ono sto se kasnije i realizuje. Dosta detaljno i informisano prate i druge klubove, nije da ih reklamiram ali cesto pre stigne vest odatle nego iz kluba, kafane, grada
February 8, 20223 yr Ako nisu u Surdulicu ne znam gde bi bili...jedino ako nije imalo mesta uz bus...
February 10, 20223 yr 1 minute ago, Boki Nis said: Pa jel potpisao? Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Pa piše...u toku dana.
February 10, 20223 yr Ako potpiše će bude dobar poso napravljena za kraj! Lepu ekipicu napraviše ovi naši pred sam početak. Po meni odličan prelazni rok.... Ko bi rekoKako smo se nadali...... [emoji16]Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka