W.F.C. Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Evo izaslo, poraz 4:1 od mlade reprezentacije Uzbekistana, prvi tim igrao takoreci..
Constantin Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 37 minutes ago, W.F.C. said: Evo izaslo, poraz 4:1 od mlade reprezentacije Uzbekistana, prvi tim igrao takoreci.. Da mi izvineš...jebo ja taj prvi tim u koji Kasalica starter... 1 2
W.F.C. Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 17 minutes ago, Constantin said: Da mi izvineš...jebo ja taj prvi tim u koji Kasalica starter... Znam nego manje vise menjaju se samo spic i pozadi poneko u ovim utakmicama, kolko sam ispratio. Ce vidimo sta je prvi tim kad pocne. Za sad se vesto kriju karte...
Gradina Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 53 minutes ago, W.F.C. said: sad se vesto kriju karte.. Al čini mi se da nemaju karte dobitne 1
onajodozgovidisve Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Icepljivanje od Uzbekistanci, ja sam mislio da samo Zemljanuhin u tim sovjetskim republikama igra fudbal. Još 6 dana prelaznog roka. Da očekujemo - ništa?
Constantin Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Al čini mi se da nemaju karte dobitneĆu te prijavim u Slagalicu [emoji23] 1
Gradina Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 4 hours ago, Constantin said: Ću te prijavim u Slagalicu Немамо ⭐ Немамо ♠️ Играмо на ♣️ Па нас омладински састав Узбекистана добро ♦️
onajodozgovidisve Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 i ovaj sin od Lepe Brene izgleda dolazi.
Constantin Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 i ovaj sin od Lepe Brene izgleda dolazi. Ko je Lepa Brena ?
onajodozgovidisve Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dobro, svi ovde samo džez slušamo, al čuli smo i za ovu što sleće na bugarski stadioni https://en.wikipedia.org/wiki/Lepa_Brena
Constantin Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dobro, svi ovde samo džez slušamo, al čuli smo i za ovu što sleće na bugarski stadioni https://en.wikipedia.org/wiki/Lepa_BrenaMa ostavi se Vasila Levskog i Bilija Kobama [emoji3061] a ja sam mislio da je neki pseudonim za neku drugu. Ništa, kad smo imali šofera i prvi tim, što da nemamo i pevaljkinog sina. Odma mi na pamet pade onaj film "Nema problema"....valjda Ivica računa tako da nadomesti publiku na Čairu...Gde je igrao do sada ? 1
onajodozgovidisve Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Viktor Živojinović, Proleter a Voždovac pre toga. Unajveće pišu oni obavešteni portali da dolazi u Niš
W.F.C. Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Pa ako je sin od Brenu i Bobu mora da je dobar, ja tako mislim
Recommended Posts