February 5, 20223 yr El jugador. List u pitanju, terapije obavezne. Aj malo konkretnije...nisam mogao da se uspavam, razmišljajući...
February 5, 20223 yr 1 hour ago, Constantin said: 1 hour ago, onajodozgovidisve said: El jugador. List u pitanju, terapije obavezne. Aj malo konkretnije...nisam mogao da se uspavam, razmišljajući... Lele bate ,ovi iz klub se infiltrirali ovde kod nas na forum i samo pisuju u sifre....Koj ce gi razume....bem li ga
February 5, 20223 yr Author 25 minutes ago, Boki Nis said: Lele bate ,ovi iz klub se infiltrirali ovde kod nas na forum i samo pisuju u sifre....Koj ce gi razume....bem li ga Ovo je dupla sifra ...
February 5, 20223 yr Ovo je dupla sifra ...Nemoj be Mare sad i ti da šifruješ šifrovanu šifru... Će si poj.bemo mozak načisto... Počesmo da šmelcujemo... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
February 5, 20223 yr Author 44 minutes ago, Boki Nis said: Nemoj be Mare sad i ti da šifruješ šifrovanu šifru... Će si poj.bemo mozak načisto... Počesmo da šmelcujemo... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Pa jeste. Zapitas se ko je el jugador tj koga zovu tako a u prevodu znaci igrac a mnogo je igraca, a medju igracima ovaj je igrac....🤔 Dilema na kvadrat Edited February 5, 20223 yr by MaErAkLoIJA
February 5, 20223 yr Ček...odbiješ ovi što su igrali poslednju utakmicu, minus Brada, Doktor i Batak...pomoćnici...lako je, samo ja ne znam da pogodim. Nego...kakvo je ono seljačenje...na prijateljsku, pripremnu utakmicu napinješ sudiju da svira kraj....
February 5, 20223 yr Author 2 hours ago, Constantin said: Ček...odbiješ ovi što su igrali poslednju utakmicu, minus Brada, Doktor i Batak...pomoćnici...lako je, samo ja ne znam da pogodim. Nego...kakvo je ono seljačenje...na prijateljsku, pripremnu utakmicu napinješ sudiju da svira kraj.... E i meni to zapalo za oko. Da li je hteo da ne preforsira igrace 😁😁😁 ili se plasio da ne pobegne bus za povratak u hotel ???
February 5, 20223 yr Beše danas igramo ?Igramo od 15h i nema nigde link... Ja ga nisam našaoPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
February 5, 20223 yr 5 hours ago, Boki Nis said: Lele bate ,ovi iz klub se infiltrirali ovde kod nas na forum i samo pisuju u sifre....Koj ce gi razume....bem li ga Samo pogledaj ko je na forumu od skora a ko od 2015-te. Mi starosedeoci nismo botovi
February 5, 20223 yr 53 minutes ago, Gradina said: Bilo torpedovanje neko od Uzbekistanci pa muk od kluba Ti si danas sav pod Enigmu (mislim na mašinu) ... koji je rezultat bio....?