Gradina Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 On 25.1.2022. at 17:39, Gradina said: Će li ima mesta u avijon za nazad za svi ili će pa neko da ostane sas neku drugu ekipu. Šuška li se neko u Tursku da ostaje ⚽️⚽️⚽️ ....
onajodozgovidisve Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 1 hour ago, Constantin said: 1 hour ago, onajodozgovidisve said: Opet krči veza Tomi, Milan Ilić, nema ga Bojan ni na Football manager Jel to Zvedin desni bek iz Loznice ? Cini se da nije taj, deluje neki golemiji, veznog igra, deluje vise kao da bi mogao da je ovaj https://www.transfermarkt.com/milan-ilic/profil/spieler/698706 1
Gradina Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 8 hours ago, onajodozgovidisve said: Cini se da nije taj, deluje neki golemiji, veznog igra, deluje vise kao da bi mogao da je ovaj https://www.transfermarkt.com/milan-ilic/profil/spieler/698706 Kuku kuku Lele 30 utakmica 1 go 1 asistencija i 8 žutih kartona. Nema podataka ni gde je rođen ni u kom klubu je ponikao . Ništa do 19-te godine.Može biti da je do tada igrao neki drugi sport
MaErAkLoIJA Posted February 1, 2022 Author Posted February 1, 2022 4 hours ago, Gradina said: Kuku kuku Lele 30 utakmica 1 go 1 asistencija i 8 žutih kartona. Nema podataka ni gde je rođen ni u kom klubu je ponikao . Ništa do 19-te godine.Može biti da je do tada igrao neki drugi sport Nemas ti pojma druze o ovim stvarima! Malo golova znaci da decko vise razigrava, posvecen je svojoj funkciji u timu zadnjeg veznog a to je kvarenje igre sto broj zutih to dokazuje. Takodje mnogo govori o mentalitetu igraca, da je borben i nemilosrdan na sredini terena To sto ga nema na mapi to je zato sto su ga krili da ne pokvare dete potpisivanjem za neki inostrani klub. Deca nam mnogo mlada idu vani i pozdravljam ovaj potez. Kad naucis nesto o fudbalu ti se onda javi a ne da pustas ovakve komentare koji stete nasem klubu! 1
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2022 Author Posted February 2, 2022 Jamkam perfektan, generalno ekipa ima agilnost, vise smo drzali loptu ali zavrsni pas i gol sanse jos uvek slabo. Obzirom da smo dosta pravili sanse tokom jeseni pretpostavljam da ce i to da se namesti do pocetka prvenstva. Stulic najgori na terenu, dobar u odbrani, trci ali ni jedan ispravan pas nije dao, nesiguran na lopti a nije je mnogo imao u nogama ali upitna je i kretnja u napadu i trazenje lopte. Vazdusni duel ni jedan nije dobio.... Al ajde, prvi macici.... Protiv jake ekipe ja sam solidno zadovoljan
onajodozgovidisve Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 danas verovatno kombinovan sastav protiv torpeda, sutra generalka
Gradina Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Ima želje nema znanja.Očigledno je da nam je roster popunjen srpsko ligaškim igračima .Šta li će Batak da resi
Dramoser Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 lepo otpeva jedan od najvećih filozofa modernog doba, Vrijeme teče, život je kratak, guska se peče, a meni će ...
Constantin Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Stekao sam utisak da nam golmani retko napustaju liniju...
Gradina Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 28 minutes ago, Constantin said: Stekao sam utisak da nam golmani retko napustaju liniju... I na liniji pa ga lopta lobovala
Gradina Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 6 hours ago, MaErAkLoIJA said: Oporavio se Vujinovic ... Jel to pozitivnu širiš . A ko nam se vratio silom prilika iz Turske ?
MaErAkLoIJA Posted February 5, 2022 Author Posted February 5, 2022 5 hours ago, Gradina said: Jel to pozitivnu širiš . A ko nam se vratio silom prilika iz Turske ? ???
Recommended Posts