onajodozgovidisve Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 7 hours ago, Gradina said: Pa golmana vidoh na bulevar pre neki dan on nije u Tursku otišao . Ne razumem ko je taj igrač a još manje mi nije jasno što ovog nisu odveli na pripreme Jesi li ga video kako sedi ili kako trči na Bulevaru?
Gradina Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 2 hours ago, onajodozgovidisve said: Jesi li ga video kako sedi ili kako trči na Bulevaru? Sreda oko 16.45,trčao je a ja sam se vraćao sa posla . Žurio sam na ručak da mi ne pojedu svo mesište kući dok se dovučem.🤣🤣🤣
MaErAkLoIJA Posted January 29, 2022 Author Posted January 29, 2022 6 hours ago, Gradina said: Sreda oko 16.45,trčao je a ja sam se vraćao sa posla . Žurio sam na ručak da mi ne pojedu svo mesište kući dok se dovučem.🤣🤣🤣 I bas si tu prosao gde decko trci ...?!?!?! 🤔
MaErAkLoIJA Posted January 29, 2022 Author Posted January 29, 2022 Inace mene zanima Stulic, ne vidim da je sa nama na pripremama? Jel novine sire dezinformaciju ili sta se desava ?
Constantin Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Inace mene zanima Stulic, ne vidim da je sa nama na pripremama? Jel novine sire dezinformaciju ili sta se desava ?Možda je pošao Orijent expresom, pa dok stigne...[emoji848]
W.F.C. Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Au kakva golcina Ukrajinca! Stream povremeno puca..
zikaPantelej Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 A Mitrović na kraju ne otide da igra za Kanadu?
W.F.C. Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 (edited) ... Edited January 29, 2022 by W.F.C.
onajodozgovidisve Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 22 hours ago, Gradina said: Sreda oko 16.45,trčao je a ja sam se vraćao sa posla . Žurio sam na ručak da mi ne pojedu svo mesište kući dok se dovučem.🤣🤣🤣 Steta sto si žurio, da si stigo da ga zagledaš, video bi da ćopa i dalje dok pokušava da trči, izlomi jesenas nogu i izgleda da je još daleko od punog oporavka Mada, tom logikom su na bulevar mogli i Vujadinovića da ostave, i on teže da će da odigra nešto u Turskoj. 15 hours ago, MaErAkLoIJA said: Inace mene zanima Stulic, ne vidim da je sa nama na pripremama? Jel novine sire dezinformaciju ili sta se desava ? Eno ga, tamo je, odigra danas, mada je izgleda suludo dirigovanje kako da se izveštava iz kluba. 4 hours ago, zikaPantelej said: A Mitrović na kraju ne otide da igra za Kanadu? Glupo da ide nepozvan.
zikaPantelej Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Kahriman se izgleda vratio u Javor posle 11 godina.. Jedan od mora se reći lošijih golmana koje smo imali od 2012. na ovamo Imao je par vrhunskih intervencija, ali uopšteno, nije to to
Boki Nis Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/124935/sportski-direktor-nislija-tvrdi-bicemo-hit-proleca Ko je Bojan Ilic?
onajodozgovidisve Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Opet krči veza Tomi, Milan Ilić, nema ga Bojan ni na Football manager
Constantin Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Opet krči veza Tomi, Milan Ilić, nema ga Bojan ni na Football managerJel to Zvedin desni bek iz Loznice ?
Recommended Posts