MaErAkLoIJA Posted June 26, 2021 Author Posted June 26, 2021 http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/114882/stankovic-ponovo-u-nisu-ceka-nas-veliki-posao-u-kontaktu-sam-sa-lalatovicem
Rumpelstiltskin Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 Ekipa očajnaSent from my MI 6 using Tapatalk
zikaPantelej Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 41 minutes ago, Captain_Darling said: Но Лалат, но писање на форум... Ne stižemo od silnih izveštaja iz Slovenije... evo oči mi ispale čitajući tekstove naših izveštača.. 3
zikaPantelej Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/114960/borivoje-ristic-o-razlazu-sa-nislijama-nisam-hteo-da-se-brukam
MaErAkLoIJA Posted June 29, 2021 Author Posted June 29, 2021 25 minutes ago, zikaPantelej said: http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/114960/borivoje-ristic-o-razlazu-sa-nislijama-nisam-hteo-da-se-brukam Lalatovic mnogo ishvalio Radnicki pa odma da se udari kontra. Ne razumem sta napinje Borivoja da uopste prica ovako. Bio si, bilo i lepo i ruzno kao u svakom klubu i to je to. Ne brate nego ajd u novine da stavim a i ovaj novinarcic, kako je dosao na ideju da intervjuise Borivoja i glavna tema da bude sranje u klubu? Gledao sam ko je potpisao tekst ali nisam nasao ?
zikaPantelej Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Lalatovic mnogo ishvalio Radnicki pa odma da se udari kontra. Ne razumem sta napinje Borivoja da uopste prica ovako. Bio si, bilo i lepo i ruzno kao u svakom klubu i to je to. Ne brate nego ajd u novine da stavim a i ovaj novinarcic, kako je dosao na ideju da intervjuise Borivoja i glavna tema da bude sranje u klubu? Gledao sam ko je potpisao tekst ali nisam nasao ? Mora i on da se uvali u neki klub i da se ispromoviše.. pre bih rekao da je to.. Elem, izgleda da danas igramo utakmicu.. Gugl ima insajdera u Sloveniji (ili prati Bradu na Instagram..)
MaErAkLoIJA Posted June 29, 2021 Author Posted June 29, 2021 7 hours ago, zikaPantelej said: Mora i on da se uvali u neki klub i da se ispromoviše.. pre bih rekao da je to.. Elem, izgleda da danas igramo utakmicu.. Gugl ima insajdera u Sloveniji (ili prati Bradu na Instagram..) Kako da se uvali negde kad opleo po prethodni klub ne mozes da ga zaustavis a tesko da je negde situacija mnogo bolja nego kod nas ?
Constantin Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 https://www.facebook.com/253153868168463/posts/2055087647975067/
Gradina Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 15 dana priprema a 4 neke mršave utakmice. Ne kapiram zašto ne više jer u 4 neće moći sve igrače samo da proba a kamoli da uigrava. Trebali su 8 jer realno imaju čini mi se 26 igrača. Jedno je trening drugo je utakmica. Živo me interesuje ko je ove ekipe ugovarao. Opet li se neko uživeo u ulogu sportskog direktora. Ako je isti nema ništa ni od ove sezone. A pro po Borivoja : Ima istine u tvom obraćanju i što se Ivice Tončeva tiče , a i u pogledu neadekvatnih ljudi u upravi , samim tim i Ivici bliskih jer ih je on doveo u naš klub. Nisi loš golman , ali godine te gaze. O tebi kao čoveku ? Hm niti imam dobro mišljenje niti sam voljan da ga iznosim i argumentujem činjenicama. Pobegao nisi nego si najuren. KOME SI U SURDULICI PORUČIO DA SIDJE DA UZME TVOJE RUKAVICE I DA BRANI ?I tada si uvalio mladog Kojića da se kali kada treba opstanak da se izbori . Apsurd je bio lani kada je evropa bila nedostižna 4 kola pre kraja , a 5-to 6-to mesto zagarantovano .Tada se nisi povukao i dao šansu mladim golmanima da stiču iskustvo. Zašto ? Pa osladila ti se kapitenska traka a ima i još nešto a ti to odlično znaš.Možda nekad u stare dane ako se promeniš i budeš iskren shvatiš gde si grešio . . . Ali kasno će biti. Očigledno si golman koji izmedju nogu ne nosi štitnik za testise , jer ih nemaš. Da ih imaš imenovao bi te imenom i prezimenon koji ne zaslužuju da su u Radničkom. MOŽDA SU TE ONI UCENJIVALI A MOŽDA I TI NJIH. TAKO MI OVOG KRSTA
MaErAkLoIJA Posted June 29, 2021 Author Posted June 29, 2021 (edited) 10 minutes ago, Boki Nis said: jel se i vama koci stream Mlogoooo 😁 Edited June 29, 2021 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts