Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted

Но Лалат, но писање на форум... :ph34r:

Posted

Ekipa očajna

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted
41 minutes ago, Captain_Darling said:

Но Лалат, но писање на форум... :ph34r:

Ne stižemo od silnih izveštaja iz Slovenije... evo oči mi ispale čitajući tekstove naših izveštača..

• +1 3
Posted

Mora da lade dupe u spa centru tamo...

Posted
25 minutes ago, zikaPantelej said:

Lalatovic mnogo ishvalio Radnicki pa odma da se udari kontra. Ne razumem sta napinje Borivoja da uopste prica ovako. Bio si, bilo i lepo i ruzno kao u svakom klubu i to je to. Ne brate nego ajd u novine da stavim a i ovaj novinarcic, kako je dosao na ideju da intervjuise Borivoja i glavna tema da bude sranje u klubu? Gledao sam ko je potpisao tekst ali nisam nasao ?

Posted
1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Lalatovic mnogo ishvalio Radnicki pa odma da se udari kontra. Ne razumem sta napinje Borivoja da uopste prica ovako. Bio si, bilo i lepo i ruzno kao u svakom klubu i to je to. Ne brate nego ajd u novine da stavim a i ovaj novinarcic, kako je dosao na ideju da intervjuise Borivoja i glavna tema da bude sranje u klubu? Gledao sam ko je potpisao tekst ali nisam nasao ?

Mora i on da se uvali u neki klub i da se ispromoviše.. pre bih rekao da je to..

Elem, izgleda da danas igramo utakmicu.. Gugl ima insajdera u Sloveniji (ili prati Bradu na Instagram..)image.png.a360976117083c87bb8b7bb305c76539.png

Posted
7 hours ago, zikaPantelej said:

Mora i on da se uvali u neki klub i da se ispromoviše.. pre bih rekao da je to..

Elem, izgleda da danas igramo utakmicu.. Gugl ima insajdera u Sloveniji (ili prati Bradu na Instagram..)image.png.a360976117083c87bb8b7bb305c76539.png

Kako da se uvali negde kad opleo po prethodni klub ne mozes da ga zaustavis a tesko da je negde situacija mnogo bolja nego kod nas ?

Posted

15 dana  priprema  a 4 neke mršave utakmice. Ne kapiram zašto ne više jer u 4 neće moći sve igrače  samo da proba a kamoli da uigrava. Trebali su 8 jer realno imaju čini mi se 26 igrača. Jedno je trening drugo je utakmica. Živo me interesuje ko je ove ekipe ugovarao. Opet li se neko uživeo u ulogu sportskog direktora. Ako je isti nema ništa ni od ove sezone. 

A pro po Borivoja

Ima istine u tvom obraćanju i što se Ivice Tončeva tiče , a i u pogledu neadekvatnih ljudi u upravi , samim tim i Ivici bliskih jer ih je on doveo u naš klub. Nisi loš golman , ali godine te gaze. O tebi kao čoveku ? Hm niti imam dobro mišljenje niti sam voljan da ga iznosim i argumentujem činjenicama. Pobegao nisi  nego si najuren. KOME SI U SURDULICI PORUČIO DA SIDJE DA UZME TVOJE RUKAVICE I DA BRANI ?I tada si uvalio mladog Kojića da se kali kada treba opstanak da se izbori .
Apsurd je bio lani kada je evropa bila nedostižna 4 kola pre kraja , a 5-to 6-to mesto zagarantovano .Tada se nisi povukao i dao šansu mladim golmanima da stiču iskustvo. Zašto ? Pa osladila ti se kapitenska traka a ima i još nešto a ti to odlično znaš.Možda nekad u stare dane ako se promeniš i budeš iskren shvatiš gde si grešio . . . Ali kasno će biti. 
Očigledno si golman koji izmedju nogu ne nosi štitnik za testise , jer ih nemaš. Da ih imaš imenovao bi te imenom i prezimenon koji ne zaslužuju da su u Radničkom. MOŽDA SU TE ONI UCENJIVALI A MOŽDA I TI NJIH.
TAKO MI OVOG KRSTA

Posted

Primimo ga i od ovi mršavi....

Posted (edited)
10 minutes ago, Boki Nis said:

jel se i vama koci stream

Mlogoooo 😁

Edited by MaErAkLoIJA