MaErAkLoIJA Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 Just now, zikaPantelej said: Će li bude negde Laletov intervju sa NTV-a po Internet da se nađe? Nisu pricali o tekucoj sezoni vec o njegovom karakteru, sto je otisao iz Nisa, kakav je, kolko je dobar trener i to. Znaci ni pomena o dolascima i sl. Sledeci put kada vidim novinarku da vodi program odmah menjam. Osim one dve sa arene, one znaju vise o fudbalu nego svi mi sa foruma
zikaPantelej Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 7 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Nisu pricali o tekucoj sezoni vec o njegovom karakteru, sto je otisao iz Nisa, kakav je, kolko je dobar trener i to. Znaci ni pomena o dolascima i sl. Sledeci put kada vidim novinarku da vodi program odmah menjam. Osim one dve sa arene, one znaju vise o fudbalu nego svi mi sa foruma Onda ništa nisam propustio..
W.F.C. Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 1 hour ago, zikaPantelej said: Će li bude negde Laletov intervju sa NTV-a po Internet da se nađe?
Rumpelstiltskin Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Nisu pricali o tekucoj sezoni vec o njegovom karakteru, sto je otisao iz Nisa, kakav je, kolko je dobar trener i to. Znaci ni pomena o dolascima i sl. Sledeci put kada vidim novinarku da vodi program odmah menjam. Osim one dve sa arene, one znaju vise o fudbalu nego svi mi sa forumaŠta reko, što otišo onomad ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 Jos jedna lasta... https://fkradnickinis.rs/novosti/Vanja-Ilic-u-Radnickom/?fbclid=IwAR2oK95a0d2tjGbPbRv8OhlRQrUFFOwceAT-0zHteLcsZ9su7PYNlvuP_ro
Rumpelstiltskin Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Ja sam iz centar, ja sam išo u gimnaziju, ja znam latinski ...KmeSent from my MI 6 using Tapatalk 1 1
MaErAkLoIJA Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 20 minutes ago, Captain_Darling said: Una hirundo non facit ver Bice ih jos, samo da dodje bar jedan da mozemo da se zakunemo u njega 😁
Baldrick S. Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Kme Bate, kme nije latinski.
Captain_Darling Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 24 minutes ago, Zlurad said: Bate, kme nije latinski. Е ако си му реко...
Gradina Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 4 hours ago, Captain_Darling said: Una hirundo non facit ver A navikli smo da s' jeseni odlete
Gradina Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 26 minutes ago, zikaPantelej said: Pišu neke stranice da je Lalat već digo sidro Koje .
Recommended Posts