June 19, 20213 yr GemovićKodža krilca nabiramo....ali nije loš...ajde špic breПослато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
June 19, 20213 yr Author 18 minutes ago, Constantin said: Kodža krilca nabiramo....ali nije loš...ajde špic bre Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока To znaci da Gavra nece da produzi ugovor, verovatno ?!?!?!
June 19, 20213 yr Author Gledam intervju, sav sam usao u tv. Cekam da ga pita za omiljeno jelo ...???
June 20, 20213 yr 12 hours ago, MaErAkLoIJA said: To znaci da Gavra nece da produzi ugovor, verovatno ?!?!?! Tuga pregolema
June 20, 20213 yr 1 hour ago, Constantin said: Realče nas loži da dolazi Škuntelar.... Taman ima godine da ne kvari prosek 🤣🤣🤣
June 20, 20213 yr loži..Verovatno ima zajebanciju sa čovekom koji poprilično prisutan na društvenim mrežama....Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
June 21, 20213 yr Haska što da ne. Još tri kola , na dnu tabele , nema im spasa a ugovor za 5 meseci mu ističe. Možda . . .
June 21, 20213 yr Raša opet dovodi . Pitam se da li nam je za pupak vezan. Ne bi me čudilo da nam postane SD ili da nam dovede nekog njegovog kao npr Cvetka Ridjosica .
June 21, 20213 yr Author 1 minute ago, Gradina said: Raša opet dovodi . Pitam se da li nam je za pupak vezan. Ne bi me čudilo da nam postane SD ili da nam dovede nekog njegovog kao npr Cvetka Ridjosica . Kog doveo?
June 21, 20213 yr Će li bude negde Laletov intervju sa NTV-a po Internet da se nađe? Edited June 21, 20213 yr by zikaPantelej