Constantin Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 35 minutes ago, Dramoser said: Posle notarke otišli na burek kod Kalinku Dobar igrač....malo minuta u TSC ? Zašto ?
Constantin Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Zna li šta...jel prošao Babatunde Babangida Etepe Kakoko ?
Constantin Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 18 minutes ago, Constantin said: Dobar igrač....malo minuta u TSC ? Zašto ? Moja greška....odigrao je skoro svaku utakmicu....
MaErAkLoIJA Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 16 hours ago, Gradina said: Opet da te edukujem. Samo domaći igrač može biti bonus Zvezda kupila Njegosa Petrovica koji moze biti bonus igrac jer je mlad. Proverio sam i nikada nije igrao za mladje selekcije Zvezde vec Rada. Znaci nije njihov igrac "domaci". Sto znaci da mozemo dovesti bilo kog mladog i on je automatski bonus kao sto je bio Kristijan iz Vojvodine i njemu slicni iz Brodarca...
Constantin Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 13 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Zvezda kupila Njegosa Petrovica koji moze biti bonus igrac jer je mlad. Proverio sam i nikada nije igrao za mladje selekcije Zvezde vec Rada. Znaci nije njihov igrac "domaci". Sto znaci da mozemo dovesti bilo kog mladog i on je automatski bonus kao sto je bio Kristijan iz Vojvodine i njemu slicni iz Brodarca... Mislim da je mislio na "prave" strance.....bila je reč o nekom Afrikancu.....grešim ? 1
MaErAkLoIJA Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 5 minutes ago, Constantin said: Mislim da je mislio na "prave" strance.....bila je reč o nekom Afrikancu.....grešim ? Jeste. Nije se odnosilo na nase nego ja vec zaboravio o cemu smo sve pricali 1
Constantin Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 8 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ajmo spic i plejmejker U pregovorima smo....znam ko su, ali ne smem da kažem... 1
MaErAkLoIJA Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 (edited) 7 minutes ago, Constantin said: U pregovorima smo....znam ko su, ali ne smem da kažem... Ja mislim da znam ovog sa drugog kontinenta ali ššššš... Edited June 19, 2021 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 4 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ja mislim da znam ovog sa drugog kontinenta ali ššššš... ....pa ako...brz, nije mnogo visok, ali će posluži....samo da zamrznuti malo da paričke...
MaErAkLoIJA Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 15 minutes ago, Constantin said: ...a možda vratimo Makarića.... Bese daju neki pare za njega, tesko ce kod nas 1
Gradina Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: Zvezda kupila Njegosa Petrovica koji moze biti bonus igrac jer je mlad. Proverio sam i nikada nije igrao za mladje selekcije Zvezde vec Rada. Znaci nije njihov igrac "domaci". Sto znaci da mozemo dovesti bilo kog mladog i on je automatski bonus kao sto je bio Kristijan iz Vojvodine i njemu slicni iz Brodarca... Domaći SRBIN na to se odnosi pravilo
Gradina Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 4 hours ago, MaErAkLoIJA said: Ajmo spic i plejmejker Gemović
Recommended Posts