June 18, 20213 yr 28 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Interesantno je bilo čuti razgovor Propadala i Lalata pri kraju jučerašnjeg treninga, šef oduševljen sa malog gancija Sent from my MI 6 using Tapatalk Koji ganci
June 18, 20213 yr Author 2 minutes ago, Gradina said: Opet da te edukujem. Samo domaći igrač može biti bonus Nije to edukovanje vec informisanje 😁
June 18, 20213 yr Koji ganciMisleo sam da vas sedmorica više poznajete šta je i kako je po klubSent from my MI 6 using Tapatalk
June 18, 20213 yr 7 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Misleo sam da vas sedmorica više poznajete šta je i kako je po klub Sent from my MI 6 using Tapatalk Slabo se prate drustvene mreze..
June 18, 20213 yr Slabo se prate drustvene mreze..Šta ima novo na istim ?Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
June 18, 20213 yr 26 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Misliš na kosačicu ? Sent from my MI 6 using Tapatalk Cutim si
June 18, 20213 yr Лалат маје по Победину (Обреновићеву), а женске на све стране, сикњичићи дужине омањих каишева... Много нам б'е леп град. Edited June 18, 20213 yr by Captain_Darling
June 18, 20213 yr Лалат маје по Победину (Обреновићеву), а женске на све стране, сикњичићи дужине омањих каишева... Много нам б'е леп град. A de se ti maješ u ovi sitni sati [emoji847]Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
June 18, 20213 yr Лалат маје по Победину (Обреновићеву), а женске на све стране, сикњичићи дужине омањих каишева... Много нам б'е леп град. Matori perverSent from my MI 6 using Tapatalk
June 18, 20213 yr 55 minutes ago, Constantin said: A de se ti maješ u ovi sitni sati Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока Мушкарац се никад не пита где иде, с ким иде и кад се враћа.
June 18, 20213 yr 55 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Matori perver Sent from my MI 6 using Tapatalk И још педерише у розе поло мајицу...