Constantin Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Nego pošto ima prećutnu saglasnost, Mare da si otvori novu temu...vreme je.....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Smuvaše se na forum [emoji7]Će li bude ćelavi šef ili nas "stručni" zamajava....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Dramoser Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Govorka se, al nije to toliko sigurno. Ima prepreka da se on bilo gde zaposli do zime.
Constantin Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Govorka se, al nije to toliko sigurno. Ima prepreka da se on bilo gde zaposli do zime.Pa sad...čini mi se da je u SA dobio otkaz. Ako 'oće jare i pare će bude zaebano. Zavisi kakav mu je ugovor....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted May 28, 2022 Author Posted May 28, 2022 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/orevic-i-veselinovic-glavni-kandidati-za-novog-trenera-radnickog/421258
Constantin Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/orevic-i-veselinovic-glavni-kandidati-za-novog-trenera-radnickog/421258Jbm li ga...Psiholjub? U Surdulaju je bio dobar, ali u guzicu mu je duvao FSRIS, a Vošu je katastrofirao. Da je ostao u Novi Sad ne bi igrali play off. Previše qrtchevit za moj pojam. To može u kadetima, u ekipi sa 5-6 veterana bi bilo pitchkaranje na pretek. Više sam za ćelavog...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 3
Gradina Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Aj u opkladu da će neko treći da ispliva. A zašto tako mislim ? Pa ovako . Psiholjub ne verujem da je kadar koji bi mogao adekvatno da selektira ekipu , Veselinović možda mada je dve godine bio van našeg fudbala. Ali ako opet ekipu selektuju Badza & sin & menadzeri & procenti onda se pa ne traži strateg nego poslušnik. To je kao u kulinarstvu kada maslac za tortu zamenite margarinom, čokoladu krem tablom pa napravite tortu. Uz zamenu tih krucijalnih sastojaka povećate šećer (kao Grci ) i ličiće na tortu po izgledu a akcenat neiskusnih konzumenata će biti da je slatka ili preslatka a ne na tome da je maslac zamenjen margarinom a čokolada krem tablom. P.S. Cena će biti ista a razlika u ceni je dodatna ćar
Constantin Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ja se slažem s "kuvarom"....a šta se čeka inače @MaErAkLoIJA ???
Constantin Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 A be....još samo mi nismo otvorili temu...če dobiješ žut karton Mare..[emoji848]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Rumpelstiltskin Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Znaci dosla vremena de je Batak maslac ... Ne mora otvaras temu Mare, gasi sve ovo, sakupljaj kablovi i bezi.
Gradina Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Znaci dosla vremena de je Batak maslac ... Ne mora otvaras temu Mare, gasi sve ovo, sakupljaj kablovi i bezi. Batak nije ni margarin kakav maslac.Čekamo Lalu
Constantin Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Batak nije ni margarin kakav maslac.Čekamo LaluNa to će izadje na kraj....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Danas su pitali Lalata za nastavak karijere i Borac Banjaluku, a on je rekao da još uvek ne zna i da ima primamljivih ponuda iz Srbije...[emoji848]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1
MaErAkLoIJA Posted May 29, 2022 Author Posted May 29, 2022 5 hours ago, Constantin said: A be....još samo mi nismo otvorili temu...če dobiješ žut karton Mare.. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Cem bre da se otreznim, sutra... 😁🍻
Recommended Posts