Constantin Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Jok, Stolica i Linta. Ahaaa....znam da je bio neki ćelav...Mislim da je na višem nivou od Bataka....jes malo ovako nadrkanko, ali msm da je OK.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted May 27, 2022 Author Posted May 27, 2022 28 minutes ago, Constantin said: Jel se on beše mazao s ratničke boje protiv nas na Čairu? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Gle ga zlopamtilo ... 😁
Constantin Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Gle ga zlopamtilo ... [emoji16]Hahahaa....nego. Simi "ajmo izać" Kruniću misam mogao da oprostim što nije dozvolio igračima Radnika da se pozdrave sa našima u Surdulicu. Bap sam se čudio koj ga je kurac dovodio Tončev u Niš...nego kum "lica s poternica"...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
onajodozgovidisve Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Veselinović je bivši igrač našeg kluba i ima poštovanje prema njemu, za razliku od mnogih koji su ovde uzimali pare i plljuvali po "seljacima" 1
Constantin Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Veselinović je bivši igrač našeg kluba i ima poštovanje prema njemu, za razliku od mnogih koji su ovde uzimali pare i plljuvali po "seljacima"Tako je...jeo je niški lebac, zato kapa dole. Inače za Spartak i Vošu, dva puta, ne sećam se kako su igrali. Znam da beše nešto u Vošu jednom kratko, ali je Čuka igrala odlično dok ih je on vodio.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1
Constantin Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 @Gradina ???Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Gradina Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 hour ago, Constantin said: @Gradina ??? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Čitam sa distance od 500 km. Uz giros i amstel
Constantin Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Čitam sa distance od 500 km. Uz giros i amstelAj drmni i jedno za mene...'ladno...Pefkohorsko ili Stavrosko...?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
zikaPantelej Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Ovaj uvek kad igrao protiv nas pominjao kolko poštuje klub, i da mu je drag jer je nekad igrao u Radničkom itd... Ako je tačno da je došao, nek je sa srećom, OK izbor 1
Constantin Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Ovaj uvek kad igrao protiv nas pominjao kolko poštuje klub, i da mu je drag jer je nekad igrao u Radničkom itd... Ako je tačno da je došao, nek je sa srećom, OK izborNisi ga odmah prepoznao na slici?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Gradina Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 4 hours ago, Constantin said: Aj drmni i jedno za mene...'ladno...Pefkohorsko ili Stavrosko...? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Južnije dosta južnije. . . Blizu Larise 1
Constantin Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Južnije dosta južnije. . . Blizu Larise Nei pori, Platamona?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Gradina Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 49 minutes ago, Constantin said: Nei pori, Platamona? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Kokino Nero , Larisa , Stomio . . . Obilazak više mesta do Volosa
Constantin Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Kokino Nero , Larisa , Stomio . . . Obilazak više mesta do Volosa Daleko...kad si već tu, ni Atina nije daleko [emoji4]Kokino Nero, kako beše crveno crno ?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Recommended Posts