Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

Šta mislite o Prestižu iz Metalca ?

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• Author
2 hours ago, Constantin said:

Šta mislite o Prestižu iz Metalca ?

Moze, bio bi pojacanje, brz, agilan igrac ali on je ove godine bio pozajmljen igrac Metalcu iz S.Arabije ako se ne varam?

• Author

Tim koji bi voleo da vidim sledece sezone:

Golmani: Filip Manojlovic Spartak/ Petric Proleter

Odbrana: Yamkam, Vujadinovic, Savic + levi bek recimo da NE ZNAM 😁 ali Mladjovic moze kao zamena za levog i stopera Aksentije desno mada bi vise voleo da dovedemo kompletnijeg igraca, Yamkam zamena plus jedan mladji.

Sredina: Sasa Jovanovic Mladost, Tenk, Mica, Neca Mihajlovic Spartak, Mitrovic, Mesarovic, Tomic iz Proletera

Spic Skrbic, Stulic, Nemanja Nikolic Spartak  Ovako bi ekipica bila skockana za  sve izazove  plus mlade snage  i da se vrati publika na stadion.

1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Tim koji bi voleo da vidim sledece sezone:

Golmani: Filip Manojlovic Spartak/ Petric Proleter

Odbrana: Yamkam, Vujadinovic, Savic + levi bek recimo da NE ZNAM 😁 ali Mladjovic moze kao zamena za levog i stopera Aksentije desno mada bi vise voleo da dovedemo kompletnijeg igraca, Yamkam zamena plus jedan mladji.

Sredina: Sasa Jovanovic Mladost, Tenk, Mica, Neca Mihajlovic Spartak, Mitrovic, Mesarovic, Tomic iz Proletera

Spic Skrbic, Stulic, Nemanja Nikolic Spartak  Ovako bi ekipica bila skockana za  sve izazove  plus mlade snage  i da se vrati publika na stadion.

Borivoja Ristića bolje od ove dvojice da si rekao ne bi ti zamerio al Manojlović /Petrić . C c c

• Author
10 minutes ago, Gradina said:

Borivoja Ristića bolje od ove dvojice da si rekao ne bi ti zamerio al Manojlović /Petrić . C c c

Pa nemam bas culo za golmane ali Petric mi se svideo u par utakmica koje sam gledao a Manojlovica znam od ranije, pozivan je i za reprezentaciju, mislim da su ga zvali i u A tim, pa ne verujem da bi radili to da ne vredi?

Koga golmana bi ti voleo da vidis u timu tj dva?

• Author

Zna li neko tog beka sto smo doveli, ko je?

9 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Koga golmana bi ti voleo da vidiš u timu tj dva?

Kao prvo ne vidim razlog za dva jer imamo dobre potencijale u našim golmanima. A pik bi mi opet bilo naše dete Vasiljko. Realno zar ne. Kad sam pomenuo Borivoja , zbog iskustva, mogao bi da se vrati i drugi Nikola Petrović . Timok ispada iz prve lige a njemu nije mesto u srpskoj. Neki naši bivši golmani Knežević Živković (Železničar Pančevo ),Kojić (IMT)  kroz baraž imaju šansu da se domognu superlige. Čupića mladjeg ne razmatram jer mi se ne doima , neka ga u BG krugu ,sam je tako odlučio kad je imao 12-13 godina,odlaskom u ofk Beograd čini mi se.

Sad ja napisa čaršaf. 

Što se tiče levog beka , ta pozicija je deficitarna , jako deficitarna godinama u svim klubovima. 

Kolarov je slobodan 🤣🤣🤣.

Šalu na stranu tu bi mogao Milan Spremo , u Napretku mu je istekao ugovor. Pa Stefan Hajdin koji mi se dopada.

A napadač nam treba kao lebac i da ne omanemo kao što smo već činili. Dovedemo pa oteramo momke u Surdulicu Lučane. . .

• Author
27 minutes ago, Gradina said:

Kao prvo ne vidim razlog za dva jer imamo dobre potencijale u našim golmanima. A pik bi mi opet bilo naše dete Vasiljko. Realno zar ne. Kad sam pomenuo Borivoja , zbog iskustva, mogao bi da se vrati i drugi Nikola Petrović . Timok ispada iz prve lige a njemu nije mesto u srpskoj. Neki naši bivši golmani Knežević Živković (Železničar Pančevo ),Kojić (IMT)  kroz baraž imaju šansu da se domognu superlige. Čupića mladjeg ne razmatram jer mi se ne doima , neka ga u BG krugu ,sam je tako odlučio kad je imao 12-13 godina,odlaskom u ofk Beograd čini mi se.

Sad ja napisa čaršaf. 

Što se tiče levog beka , ta pozicija je deficitarna , jako deficitarna godinama u svim klubovima. 

Kolarov je slobodan 🤣🤣🤣.

Šalu na stranu tu bi mogao Milan Spremo , u Napretku mu je istekao ugovor. Pa Stefan Hajdin koji mi se dopada.

A napadač nam treba kao lebac i da ne omanemo kao što smo već činili. Dovedemo pa oteramo momke u Surdulicu Lučane. . .

Milan Spremo mi se uopste ne svidja. Gledao sam mnogo utakmica Napretka i bas sam pomislio kako ne bih voleo takvog igraca u nasim redovima.

Hajdin mi se uvek svidjao i onaj mali iz Spartaka sto je igrao u CZ.

Zivkovic je prosecan golman, koliko ima dobar refleks toliko je primao golove iz mrtvih uglova. U startu mi se svidjao ali pre bih sacekao Dujmovica nego dovodio njega. I ovi drugi su tu negde a za koplje je iznad Petrovic. Kojica nisam video dovoljno i ne znam da li je za prvog golmana i za kvalifikacije?

Vasiljevic nije realan osim na pozajmicu tako da ga nisam uzeo u razmatranje a i on je primao neke golove da Bog sacuva.

I sto da ne carsav, ako Rumpela mrzi da cita ima nas drugih koji sve citamo 😉

Kako beše oko Hajdina? Kad je bio višak u Zvezdu, nudjen mu je Niš, isto evropska sezona, ali nije hteo kod seljaci, pa otišao u Voždovac?

Vasiljević je pozvan više puta da dođe, nije želeo.. dosta naših igrača ne želi da igra u Nišu.. dal im se s oproštenjem diže samo samo na BG i okolinu, ili neće zbog Ivice ili nekog drugog, ne znam..

No pokazalo se da nije bitno dal je neko Nišlija ili nije, dokle god je profesionalac i daje maksimum, neki rezultat može da se napravi

Što se same ekipe tiče, treba nam kreativac u napadu, neka desetka, a to se teško nalazi i špicevi.. ne računam na Škrbića bar do zime, jer nemoguće da čovek koji je kidao ligamente igra isto kao pre, dug je oporavak.. treba nam napadač koji je kolko-tolko u formi.. nadam se da možemo ipak da vratimo nekako Đurička i Brzog, eto nam bolji prekid i desetka.. 

Od ostalih pozicija ja zaista ne znam kog da dovedemo a da bude "vau" pojačanje u odnosu na ovo što imamo, a da je pri tom iz naše lige.. meni se dopao Mustafa iz NP, zvezdin igrač doduše... Golman jedino ako je dosta bolji od ovih koje imamo

1 hour ago, zikaPantelej said:

Vasiljević je pozivan . . .

Vasiljević je rasut biser golmanske škole Radničkog. Klub nije video potencijal u njemu , kao što nije video davno davno pre njega u Kujoviću , kao što danas ne vidi u Kojiću , Iliću ,Mirkoviću  koga  iz Reala uze Čuka. 

Djurička možda i povratimo ali Brzog teško. Mustafa se i meni dopada . . .

7 hours ago, Constantin said:

Kako beše oko Hajdina? Kad je bio višak u Zvezdu, nudjen mu je Niš, isto evropska sezona, ali nije hteo kod seljaci, pa otišao u Voždovac?

Da bre u pravu si ,sad sam se setio tog pljuvanja Hajdina

Mustafa. sirovina. Da je Srbin bio bi panj.

39 minutes ago, Constantin said:

Mustafa. sirovina. Da je Srbin bio bi panj.

Po malo