Pokojni Ruxin Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 (edited) na prvu loptu sam očekivao više od kataloga s obzirom da disney poseduje sve, ali aj makar su tu hulu i fx koliko vidim gledaće se atlanta e: ili ipak neće, nema treća sezona Edited June 14, 2022 by Pokojni Ruxin
*edited by mod Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Meni ne da je instaliran na LG nego se sam pojavio i još mi daje sistemsku notifikaciju da je dostupno i da se pretplatim.
Tinman Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Meni se samo pojavila ikonica na TVu. Hisense je u pitanju.
*edited by mod Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Willow gledam sa sestričinama ali je realno loš. Sumnjam da će da doživi drugu sezonu. Ali zato Pam&Tommy iznenađujuće dobra zabava.
bags Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Opet su povecali cene a uglavnom ubacuju skrnav content i cak brisu stare crtace.
precog Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Ja ih odjavio jos pocetkom godine, jedini su koje sam odjavio.
bebaguza Posted March 21 Posted March 21 Odgledah prve 4 epizode, 8/10. Ne znam nista o pozadini ni da li je sve kako treba istorijsko/kulturoloski, ali ovo do sada je vrlo zanimljivo, uvukli su me u pricu. Shōgun (Miniserie 2024) - IMDb
bags Posted March 21 Posted March 21 Ako nekome ne radi dobro na LG tv-u neka drzi dugo home dugme i pogasi ostale aplikacije. Nije im bas optimizovana verzija za WebOS.
papapavle Posted March 22 Posted March 22 On 21. 3. 2024. at 11:10, bebaguza said: Ne znam nista o pozadini Naučićeš podosta o pozadini tokom serije... nažalost uglavnom o pozadini Kosmoa Džarvisa, mada se ja nadam uskoro i detaljnijem podučavanju o pozadini Ane Savai. Inače se slažem, prilično kvalitetno za sada - ne sećam se staaaare serije, ali ovu novu i Japanci hvale: https://www.theguardian.com/world/2024/mar/01/disney-series-shogun-breaks-mould-with-careful-respect-for-japanese-culture
vememah Posted April 9 Posted April 9 Quote We now have a clearer idea of when the Disney Plus password-sharing crackdown will begin. Speaking with CNBC, CEO Bob Iger said Disney will be "launching our first real foray into password sharing" in June, first bringing the clampdown to "just a few countries and a few markets, but then it will grow significantly with a full rollout in September." https://www.cnet.com/tech/services-and-software/disney-plus-password-sharing-crackdown-begins-soon/
goofs Posted April 17 Posted April 17 Šogun je doterao do poslednje epizode, završava se sledeće nedelje, baš dobra serija, odlična produkcija, ima malo gejmovtronovskih spletka i intriga. Ne znam kakav je stari original, za 80te je verovatno bio tiptop.
Recommended Posts