James Marshall Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Slušam neke naše obrade madžarskih romansi, ali naletih i na kontraprimjer :D
Gospodin Slucaj Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) ej maršal majstore... reći ću hvala ali tek sam ja zagazio u ove vode a ova pesma nema šanse da nije već bila ali bi trebalo još jednom da proverimo dal je realno da ovako nešto uopšte postoji Edited August 6, 2017 by Gospodin Slucaj
Gospodin Slucaj Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) neću da pijem neću da pričam neću da spavam noćas evo kažu da je safet bolji ali meni šaban za kafanu pravi bolja je doduše harmonika kod njega Edited August 6, 2017 by Gospodin Slucaj
Simon Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Их како ти то ниси упратио:) Емир је дефинитивно лик из друге димензије који растура гитару Одличан је а и у духу теме је ;) а специјално ове сједељке. Преслушај успут Ево једна од Виде за @господина случаја
Gospodin Slucaj Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 sad ću to tvoje simon čim se naslušam nade mamule nego da vas pitam jel i vi slušate na ripit ove pesme? baš sam sad pričao sa drugaricom i kažem joj da su meni ove pesme kao vino ne mogu samo jedan gutljaj da popijem mora cela flaša otići
Gospodin Slucaj Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) e simon meni ne uspeva sa živom muzikom kad sam trezan kad sam pijan budem tad u sevdahu ali trezan ne mogu a danas sam trezan hehe i mora dakle studijska muzika :) edit: ali čuje se lepo da je rođen sa gitarom Edited August 6, 2017 by Gospodin Slucaj
James Marshall Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Их како ти то ниси упратио:) Емир је дефинитивно лик из друге димензије који растура гитару Одличан је а и у духу теме је ;) а специјално ове сједељке. Преслушај успут Ево једна од Виде за @господина случаја Ču nisam, ima negdje moj izvjestaj ovdje sa njihove svirke u Bg. Družili smo se prošlo ljeto intenzivno, Emir je moj zemo, čak je i srednju završio u mom bivšem gradu :D Nego su i ovako lafovi, mimo svirke. Ova obrada Vide je esencija sevdaha, onog uz sofru :D
James Marshall Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) Ovo je duh sevdaha pogođen u sridu, majstor nad majstorima Našao sam :D Edited August 6, 2017 by James Marshall
James Marshall Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Btw. Emir trenutno tezgari po Dubrovniku a Đusi je Novobečejac, familija, korijeni u ravnici pa to nije za njega, to nomadsko dok se Emir zapravo vratio nakon decenije bauštela i svega po Londonu pa mu odgovara to zezanje i sviranje sa svima. Đusi je mnogo odgovorniji, plus je polinistrumentalista, ali Emir je veći sevdalija, što je i logično. Mada mogu da sviraju sve, od Flojda preko Ministarki ali Đusi ga bije univerzalnošću. Pjeva npr. mađarske romanse k'o Pal Kalmar.
Simon Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Btw. Emir trenutno tezgari po Dubrovniku a Đusi je Novobečejac, familija, korijeni u ravnici pa to nije za njega, to nomadsko dok se Emir zapravo vratio nakon decenije bauštela i svega po Londonu pa mu odgovara to zezanje i sviranje sa svima. Đusi je mnogo odgovorniji, plus je polinistrumentalista, ali Emir je veći sevdalija, što je i logično. Mada mogu da sviraju sve, od Flojda preko Ministarki ali Đusi ga bije univerzalnošću. Pjeva npr. mađarske romanse k'o Pal Kalmar. Знам за Емира да је био у Лондону, Ђусија нисам нешто пратио. Штета да не идем у правцу Дубровника, не би то пропустио:)
Recommended Posts