Pera Zeka Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 I jos tvrdje Kad se zavrsi prekaricenje na stojadinu, valja proslaviti. Otvori se mehka rakija i topla piva, na jucerasnje Oslobodjenje se isece svez rskav leb, izvadi se paprika iz tursije i slani sir, sedne se u nasred garaze pod dizalicu, pa sa sve nauljenim rukama udri u tamburu...
Pera Zeka Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 (edited) A mislim da sam vec kacio Sajinu maestralnu izvedbu cuvene Ah meraka... mada zasluzuje da bude ponovljena. Slusao sam jednom nesto slicno u okolini Kalinovika, il bese Trnova pre rata. Edited April 20, 2016 by Pera Zeka
James Marshall Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Idem na neki službeni put u Sarajevo 30. aprila, prošle godine na istom događaju smo nahvatali nekog starog harmonikaša i ostavili mu sve pare što smo imali, jer je bilo isto ovako (tako da se nadam da ćemo da ponovimo druženje), mada je on htio da polovi ulov sa mnom jer sam ga ja pokrivao pjevački
Pera Zeka Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 Idem na neki službeni put u Sarajevo 30. aprila, prošle godine na istom događaju smo nahvatali nekog starog harmonikaša i ostavili mu sve pare što smo imali, jer je bilo isto ovako (tako da se nadam da ćemo da ponovimo druženje), mada je on htio da polovi ulov sa mnom jer sam ga ja pokrivao pjevački Taman da izvadis put...sto kaze stara romanijska "Ajmo jaro mi na sjelo, ti od oca uzmi kola, naftu dijelimo po pola..." A evo i kad je nasa sumadijska Verica zavrsila u Sajinom izvodjenju...interesantno. https://www.youtube.com/watch?v=jFvmY89Ty8U
Pera Zeka Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 A kad vec pomenuh Vericu, odma me nesto vrati u blatnjavu malu...
James Marshall Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 (edited) Koliki je on bog, a ovi snimci gdje je on uz pratnju gitare (po mogućnosti Bake Jovanovića) ili vrlo malog broja instrumenata, u već kasne (ili bolje da kažem ranojutarnje) sate su poslastica Edited April 20, 2016 by James Marshall
Recommended Posts