December 24, 20159 yr +1 Sevdah je više bluz nego džez :) Edit: plus jedan na sve rečeno, vrlo kvalitetni upisi kolega ljubitelja dobre pjesme Edited December 24, 20159 yr by James Marshall
December 25, 20159 yr odlična ciganija, dobra orkestracija i ansambl uz ovu meni do skora nepoznatu pjevačicu
December 27, 20159 yr Author +1 Sevdah je više bluz nego džez :) Edit: plus jedan na sve rečeno, vrlo kvalitetni upisi kolega ljubitelja dobre pjesme Sevdah je bluz motike, umesto pamuka. Edited December 27, 20159 yr by Pera Zeka
December 27, 20159 yr odlična ciganija, dobra orkestracija i ansambl uz ovu meni do skora nepoznatu pjevačicu uh evo ide mi na ripit
December 30, 20159 yr Sevdah je bluz motike, umesto pamuka. Bravo za ovo Pero Zeko, živio E, uhvatio sam se kako pjevam ovo, nisam čuo trista godina, vidio neki dan u nekom filmu matorom, gdje pjeva Hadžihafizbegović u autobusu sa nekim ciganima. Mislim da se film zove Ada. Sejo je vrlo underrated pjevač, pošto je gradski dripac, ali ima ono što treba za sevdah
January 1, 20169 yr Jedan malo potcijenjen hit velemajstora Edited January 1, 20169 yr by James Marshall
January 1, 20169 yr http://www.youtube.com/watch?v=iBbN86O3r8M najbolja verzija amira carica balkanska Ne ponavljaj ovako "ublizu", ima nas koji pratimo :P
January 1, 20169 yr najbolja verzija amira carica balkanska Za dvadesetak minuta na RT Vojvodina pocinje njen koncert
January 1, 20169 yr Ne ponavljaj ovako "ublizu", ima nas koji pratimo :P uh mislis da je meni sinoc palo na pamet onako pjanom da sam vec postovao tu pesmu nece se vise ponoviti ...jer ostavljam alkohol