James Marshall Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) +1 Sevdah je više bluz nego džez :) Edit: plus jedan na sve rečeno, vrlo kvalitetni upisi kolega ljubitelja dobre pjesme Edited December 24, 2015 by James Marshall
James Marshall Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 odlična ciganija, dobra orkestracija i ansambl uz ovu meni do skora nepoznatu pjevačicu
morgana Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 sutra bih opet na koncert, onaj nedavni u mikseru je rasturio
Pera Zeka Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 (edited) +1 Sevdah je više bluz nego džez :) Edit: plus jedan na sve rečeno, vrlo kvalitetni upisi kolega ljubitelja dobre pjesme Sevdah je bluz motike, umesto pamuka. Edited December 27, 2015 by Pera Zeka
Gospodin Slucaj Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 odlična ciganija, dobra orkestracija i ansambl uz ovu meni do skora nepoznatu pjevačicu uh evo ide mi na ripit
James Marshall Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Sevdah je bluz motike, umesto pamuka. Bravo za ovo Pero Zeko, živio E, uhvatio sam se kako pjevam ovo, nisam čuo trista godina, vidio neki dan u nekom filmu matorom, gdje pjeva Hadžihafizbegović u autobusu sa nekim ciganima. Mislim da se film zove Ada. Sejo je vrlo underrated pjevač, pošto je gradski dripac, ali ima ono što treba za sevdah
Gospodin Slucaj Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 najbolja verzija amira carica balkanska
James Marshall Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 (edited) Jedan malo potcijenjen hit velemajstora Edited January 1, 2016 by James Marshall
James Marshall Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=iBbN86O3r8M najbolja verzija amira carica balkanska Ne ponavljaj ovako "ublizu", ima nas koji pratimo :P
sekretar Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 najbolja verzija amira carica balkanska Za dvadesetak minuta na RT Vojvodina pocinje njen koncert
Gospodin Slucaj Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ne ponavljaj ovako "ublizu", ima nas koji pratimo :P uh mislis da je meni sinoc palo na pamet onako pjanom da sam vec postovao tu pesmu nece se vise ponoviti ...jer ostavljam alkohol
Recommended Posts