June 17, 20159 yr Pih, ovakav topić da je zamro, gdje je Pera Zeka... Koga od vas čovjek u kafanu da povede, a da se ne obruka. Evo nešto prljavo i crno, baš kako treba i kako zapovjeđeno
June 18, 20159 yr Najbolja verzija (mada ni Gordana Runjajić i Živka Đurić ne zaostaju), ali ovo je otpjevano i odsvirano sa toliko kafanskog derta da vjerovatno nećemo više nikad čuti nešto ovako ustvari, ima jedna verzija isto dobra kao i ova, čuje se na početku filma "Skupljači perja". Edited June 18, 20159 yr by James Marshall
June 18, 20159 yr Ovakav dert čujem ponekad iz onog kamiončića što skuplja kabasti otpad po Beogradu. "Skupljamo veš mašine, šporete..." Par puta je momak iz kamiončića zapevao neki stari narodnjak. Tuga koju nosi u glasu...da se naježiš. Edited June 18, 20159 yr by svashtabezneshto
June 18, 20159 yr Ovakav dert čujem ponekad iz onog kamiončića što skuplja kabasti otpad po Beogradu. "Skupljamo veš mašine, šporete..." Par puta je momak iz kamiončića zapevao neki stari narodnjak. Tuga koju nosi u glasu...da se naježiš. To je to, kakav bluzerski grč, suza da krene. Stvarno je bio Bog.
June 19, 20159 yr Nastavljamo samo sa masnim stvarima, ovdje je i okruženje adekvatno, astal, piće, meze, muzika sjedi, onako više za teferič/sijelo/akšamluk, iako ide jedna vojvođansko-paorska, ali u ciganskom stilu Edited June 19, 20159 yr by James Marshall
June 19, 20159 yr Author evo jedne za svekolike sevdalije, mislim da ovu niste nikad culi...James Marshall Hendrix kao, kako cenim svirac, razumece ovo kasnjenje od pola do celog taksta i sviranje po pola tona u falsu
June 19, 20159 yr evo jedne za svekolike sevdalije, mislim da ovu niste nikad culi...James Marshall Hendrix kao, kako cenim svirac, razumece ovo kasnjenje od pola do celog taksta i sviranje po pola tona u falsu Gdje je u dvojci druga jaka (naglašena) dovoljno kao i prva ^_^ uh, zajebano štivo, mada ja znam neke druge verzije Jek Dethjarin (imaju dvije baš od Boškića), ali ova je baš dobra iz ovih razloga koje si naveo
June 25, 20159 yr Perjanica JV izvodi sevdalinku, mislim Jovice Petkovića, uz pratnju Tamburaškog orkestra RTV Sarajevo, krajnje zanimljivo i vrlo solidno izvedeno https://www.youtube.com/watch?v=UyN0o1AgNVM