Jump to content

Italija

Featured Replies

2 hours ago, Lo Zingaro said:

Jadranska obala Pulje jeste generalno sranje. Ali su na jonskoj odlicne ko voli karibske pescane plaze. Meni su se svidele a bio sam u avgustu.

Uf meni su se Faraglioni di Sant'Andrea mnogo dopali, među najlepšim mestima na kojima sam plivala celom Jadranu. Ali ja mrzim pesak, volim stene i nisam tip koji sedi na plaži.

Bio je septembar, tokom kovida, nije bilo mnogo ljudi, cenim da bi bila skroz druga priča tokom normalne sezone.

faraglioni-di-sant-andrea-salento.jpg

• Replies 1.8k
  • Views 174.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sulmona   Stari rimski grad smesten u kotlini u srcu Abruca. Okruzen je visokim planinama koje cine ogroman prirodni bedem uocljiv iz bilo kog dela ovog malog grada. Prilicno sugestivan je p

• PUGLIA   Nakon nesto vise od desetogodisnje pauze, proslog leta sam ponovo detaljno obilazio jedan deo Pulje. Ukupan utisak je taj da je ceo taj prostor neverovatno zivnuo i doziveo/dozivlja

• Pa to bi izgledalo ovako, naročito ako kupiš neku ovakvu kuću iz recimo 1700 i neke, ili 1800 i neke. Kuća je ovako u ruševinama i vlasnik je bila opština jer nije imao ko drugi, i nije bila održavana

Posted Images

6 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kad je najbolje otići u Napulj a da se izbegne turistička navala? Možda tražim suviše....

Bitno je izbegavati praznike. Mart, April, maj, September, oktobar i November su idealni sto se tice klime.

6 minutes ago, dunja said:

Uf meni su se Faraglioni di Sant'Andrea mnogo dopali, među najlepšim mestima na kojima sam plivala celom Jadranu. Ali ja mrzim pesak, volim stene i nisam tip koji sedi na plaži.

Bio je septembar, tokom kovida, nije bilo mnogo ljudi, cenim da bi bila skroz druga priča tokom normalne sezone.

faraglioni-di-sant-andrea-salento.jpg

Ma zaboravi to u julu i avgustu. Jednostavno previse ljudi. Nisam ni ja ljubitelj lezanja na plazi, ali jonska obala je prepuna fantasticnih prozirnih tirkiznih pescanih plaza idealnih da se isplivas bez izlezavanja i obilazis obliznja sela i gradice.

3 hours ago, Lo Zingaro said:

Jadranska obala Pulje jeste generalno sranje. Ali su na jonskoj odlicne ko voli karibske pescane plaze. Meni su se svidele a bio sam u avgustu.

image.png

meni je ovo bas sexy. koja mesta preporucujes, od katancara juzno, pretpostavljam?