4 hours ago4 hr 2 hours ago, Lo Zingaro said:Jadranska obala Pulje jeste generalno sranje. Ali su na jonskoj odlicne ko voli karibske pescane plaze. Meni su se svidele a bio sam u avgustu.Uf meni su se Faraglioni di Sant'Andrea mnogo dopali, među najlepšim mestima na kojima sam plivala celom Jadranu. Ali ja mrzim pesak, volim stene i nisam tip koji sedi na plaži.Bio je septembar, tokom kovida, nije bilo mnogo ljudi, cenim da bi bila skroz druga priča tokom normalne sezone.
4 hours ago4 hr 6 minutes ago, Frank Pembleton said:Kad je najbolje otići u Napulj a da se izbegne turistička navala? Možda tražim suviše....Bitno je izbegavati praznike. Mart, April, maj, September, oktobar i November su idealni sto se tice klime.
4 hours ago4 hr 6 minutes ago, dunja said:Uf meni su se Faraglioni di Sant'Andrea mnogo dopali, među najlepšim mestima na kojima sam plivala celom Jadranu. Ali ja mrzim pesak, volim stene i nisam tip koji sedi na plaži.Bio je septembar, tokom kovida, nije bilo mnogo ljudi, cenim da bi bila skroz druga priča tokom normalne sezone.Ma zaboravi to u julu i avgustu. Jednostavno previse ljudi. Nisam ni ja ljubitelj lezanja na plazi, ali jonska obala je prepuna fantasticnih prozirnih tirkiznih pescanih plaza idealnih da se isplivas bez izlezavanja i obilazis obliznja sela i gradice.
2 hours ago2 hr 3 hours ago, Lo Zingaro said:Jadranska obala Pulje jeste generalno sranje. Ali su na jonskoj odlicne ko voli karibske pescane plaze. Meni su se svidele a bio sam u avgustu.meni je ovo bas sexy. koja mesta preporucujes, od katancara juzno, pretpostavljam?