Yesterday at 21:301 day Ajte predlog šta i gde jesti u Milanu...Ima još 3 meseca do puta tamo, ali da pitam na vreme 😉
7 hours ago7 hr Da se ostavimo politike i istorije.Vraca se luksuzni voz Orient Express. Zapravo ne vraca se vec je napravljen novi po inspiraciji na stari. Italijanski dizajn i luksuz za razne ture po Italiji. Imate na sajtu sve linije (ima i sever i jug) i opis voza.La Dolce VitaTreno di lusso in Italia | La Dolce Vita Orient ExpressVivi momenti indimenticabili ammirando le meraviglie d’Italia a bordo della Dolce Vita Orient Express ! Scopri di più sul nostro treno di lusso.
7 hours ago7 hr 17 hours ago, Frank Pembleton said:Ajte predlog šta i gde jesti u Milanu...Ima još 3 meseca do puta tamo, ali da pitam na vreme 😉Mislis koji su milanski specijaliteti ili gde jesti generalno?
7 hours ago7 hr 5 minutes ago, Lo Zingaro said:Da se ostavimo politike i istorije.Vraca se luksuzni voz Orient Express. Zapravo ne vraca se vec je napravljen novi po inspiraciji na stari. Italijanski dizajn i luksuz za razne ture po Italiji. Imate na sajtu sve linije (ima i sever i jug) i opis voza.La Dolce VitaTreno di lusso in Italia | La Dolce Vita Orient ExpressVivi momenti indimenticabili ammirando le meraviglie d’Italia a bordo della Dolce Vita Orient Express ! Scopri di più sul nostro treno di lusso.gle nemaju verziju sajta na kineskom? pa kako mislie bez, ipak će im oni biti glavna klijentela za ovako nešto?
7 hours ago7 hr 2 minutes ago, barrcode said:gle nemaju verziju sajta na kineskom? pa kako mislie bez, ipak će im oni biti glavna klijentela za ovako nešto?Tek je lansiran sajt, verovatno ce dodati, kao i nemacki ispanski. Mada kinezi i ostali koji ce ovo koristiti verovatno barataju dovoljnim engleskim.
5 hours ago5 hr 18 hours ago, Frank Pembleton said:Ajte predlog šta i gde jesti u Milanu...Ima još 3 meseca do puta tamo, ali da pitam na vreme 😉Nisam stručan, nisam često u Milanu, ali pre neki dan sam jeo u L'Isola del Tesoro, Via Ludovico da Viadana 2. Kuhinja Sardinije koju inače posebno cenim, ali ima i lokalno prilagođen meni. Odličan a ne previše skup.https://www.ristoranteisoladeltesoro.it/en/menu-digitale/Ja uzeo i vrlo preporučujem Spaghetti ai tre orgasmi i Filetto di rombo con patate e carciofi. Žena i sin jeli Tagliata di manzo con carciofi trifolati