Jump to content
IGNORED

Italija

Indy

Recommended Posts

Posted

Hvala, stavljeno na spisak :wub:

Posted

Brzi voz Rim - Napulj stize za 70 minuta, maksimalna brzina 300km/h, ima samo jednu manu - karta je 104 evra u jednom pravcu.

Postoji i voz za 54e koji vozi oko 2h.

Posted (edited)
2 hours ago, Milosh76 said:

Brzi voz Rim - Napulj stize za 70 minuta, maksimalna brzina 300km/h, ima samo jednu manu - karta je 104 evra u jednom pravcu.

Postoji i voz za 54e koji vozi oko 2h.

Kako bre, ja juče gledao a evo i sad da potvrdim na trenitalia... za jun 23 eura al ajde ne toliko daleko, polazak sutra 48 eura po osobi u jednom pravcu 

Edited by arheolog1981
Posted

Za brzi voz koji putuje sat i 10 minuta od Rima do Napulja, o njemu pricam, termin oko 2 popodne, ako ces precizno.

Doduse pricam o prvoj klasi, tako da to menja cenu 😁

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Za brzi voz koji putuje sat i 10 minuta od Rima do Napulja, o njemu pricam, termin oko 2 popodne, ako ces precizno.

Doduse pricam o prvoj klasi, tako da to menja cenu 😁

Da, da, Frecciarossa...

• +1 1
Posted

IMG-20250130-132217.jpg

IMG-20250130-111348.jpg

IMG-20250130-132915.jpg

IMG-20250129-125035.jpg

Juce padala kisa pa smo bili u Arheoloskom muzeju, danas Napulj, sutra Sorento.

Stress free, svakome bih preporucio.

P.S. zena kupila neke stvari u Motivima, sad moram opet u Italiju  do sredine marta, da joj ne propadne popust 😁

• +1 2
  • Wub 4
  • Haha 2
Posted
14 minutes ago, Milosh76 said:

P.S. zena kupila neke stvari u Motivima, sad moram opet u Italiju  do sredine marta, da joj ne propadne popust 😁

Posalji meni da se ne cimate na toliki put zbog jednog bona :lolol:

• Haha 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
57 minutes ago, Milosh76 said:

IMG-20250130-132217.jpg

IMG-20250130-111348.jpg

IMG-20250130-132915.jpg

IMG-20250129-125035.jpg

Juce padala kisa pa smo bili u Arheoloskom muzeju, danas Napulj, sutra Sorento.

Stress free, svakome bih preporucio.

Čekamo fotke pice :D

• +1 1
Posted

40e nije mali popust (na racun od minimum 80e) 😁

Posted
1 minute ago, *edited by mod said:

Izvolte 😁

Pizza frita je bozanstvena.

IMG_20250129_182955.jpg

IMG_20250129_183220.jpg

• Wub 6
Posted (edited)
On 30. 1. 2025. at 16:03, *edited by mod said:

Sto se tice pizze... Nikome ko voli pizze u BG ne bih preporucio odlazak u Napulj.😁

Tanko testo, ukusno, vazdusasto, bukvalno nema dalje.

U odnosu na najbolje pizze u BG, ovo je druga dimenzija.

Edited by Milosh76
  • +1 3
  • Wub 1
  • Vojvodo,serdare 2
  • 2 weeks later...
Posted

Dajte preporuku za picu u Veneciji. 
Hanuma uplatila onaj izlet za godišnjicu braka koju sam propustio jer sam bio na službenom putu i sad ovo ne mogu odbiti, a put busom mi treba kao čir na dupetu.  

I Beogradjani, dajte predlog za parking oko Sajma pošto bus kreće ispred 5. Da idem preko puta medju zgrade ili auto mogu uštekati negde na Sajmu? 

Posted
On 30. 1. 2025. at 15:05, Milosh76 said:

P.S. zena kupila neke stvari u Motivima, sad moram opet u Italiju  do sredine marta, da joj ne propadne popust

Samo cu reci da je uspesno iskoristila popust 😁

I dobila je jos 40e popusta do 19.marta :isuse:

• Wub 1
Posted
On 15. 2. 2025. at 11:23, John Coltrane said:

Dajte preporuku za picu u Veneciji. 
Hanuma uplatila onaj izlet za godišnjicu braka koju sam propustio jer sam bio na službenom putu i sad ovo ne mogu odbiti, a put busom mi treba kao čir na dupetu.  

I Beogradjani, dajte predlog za parking oko Sajma pošto bus kreće ispred 5. Da idem preko puta medju zgrade ili auto mogu uštekati negde na Sajmu? 

Ako volis pravu napolitansku picu, Rossopomodoro je uvek spas u svakom gradu pa i Veneciji. Koriste uvek kvalitetne i prirodne sastojke.

https://ristoranti.rossopomodoro.it/venezia-b7927c480a78?utm_source=googleBusinessProfile&utm_medium=Yext&utm_campaign=1D9

• +1 2
Posted
54 minutes ago, Lo Zingaro said:

Ako volis pravu napolitansku picu, Rossopomodoro je uvek spas u svakom gradu pa i Veneciji. Koriste uvek kvalitetne i prirodne sastojke.

https://ristoranti.rossopomodoro.it/venezia-b7927c480a78?utm_source=googleBusinessProfile&utm_medium=Yext&utm_campaign=1D9

da potvrdim, bila pre nekoliko godina baš u tom u Veneciji, samo što je trebalo malo da se sačeka da se oslobodi neki sto, prepuni su bili a delovalo mi kao da je tamo uvek gužva