ducca Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Ali Momir Bulatović što je razvalio. Da ga nisu potpisali ne bih izvalio da je Crnogorac. Ne znam kako reditelju ne zapara uši da mu ex predsednika CG glumi lik koji verovatno ni na CG primorje nije otišao, a od crnogorskog jezika je uspeo da umetne 2 puta J u reči. Imam utisak da su scene snimane iz prve pa kako ispadne, nema drugog objašnjenja. 3
Milošica Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 9 minutes ago, Zabalujev said: Milošević u polumraku pored onog bazena ponavlja svoje fraze i ubeđuje sebe da je radio za dobro naroda, države... Podsetio me je na Branda u Apokalipsi...Sama atmosfera, kamera...Sva sličnost se tu završava naravno.
fusion_ Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Ali Momir Bulatović što je razvalio. Da ga nisu potpisali ne bih izvalio da je Crnogorac. Ne znam kako reditelju ne zapara uši da mu ex predsednika CG glumi lik koji verovatno ni na CG primorje nije otišao, a od crnogorskog jezika je uspeo da umetne 2 puta J u reči. Imam utisak da su scene snimane iz prve pa kako ispadne, nema drugog objašnjenja.Momir Bulatović je Ljubiša Savanović iz Banjaluke (Kosta iz serije Kosti). Tako da se nije morao ni potruditi da ubaci J jer tako i govori inače.
Patty Lee Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Propuštena prilika za comic relief sa Momirom Bulatovićem
Fakundo Sava Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 25 minutes ago, Zabalujev said: I završava se sa Ajlkulom od Elle B. Autor koristi odjavu da nas natera da se podsetimo devedesetih. meni se te pesmice na kraju uopšte ne sviđaju,kao neko klinačko loženje ,ne prate atmosferu , više bih voleo da ponove Crva sa početka
Tsai Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 33 minutes ago, Frank Pembleton said: Eto... .... Shiit has hit the fan! jeboteeee
Haralampije Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 2 hours ago, aram said: imal gde da gleda sirotilja iz dijaspore? jes ti labude cuo za BD ? 1
Baldrick S. Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Odgledao prvu epizodu. Pazario sa trafike ostale dve, to cu sutra. Televisa presenta place za ovakvim rediteljima i scenografima. Sto se price tice blah. PTSD je tu, sve ostalo je maaaaaaah.
copkillah Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 6 minutes ago, Fakundo Sava said: meni se te pesmice na kraju uopšte ne sviđaju,kao neko klinačko loženje ,ne prate atmosferu , više bih voleo da ponove Crva sa početka Izbor pesama itekako prati celu priču, svaka ima simboliku u odnosu na ono što se upravo dešavalo. 3
Haralampije Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 serija je teski krsh, neko je vec pominjao da je pickasto sklepana da se slucajno ne pomene neko od trenutno (jos) aktuenlih vlastodrzaca. Sloba ovde ko narodni heroj a dosovci tunjavci i nesposobnjakovici. Elem, cekam cim pre da ista produkcija napravi uskoro seriju i o ovima sada
askeladden Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 28 minutes ago, Haralampije said: serija je teski krsh, neko je vec pominjao da je pickasto sklepana da se slucajno ne pomene neko od trenutno (jos) aktuenlih vlastodrzaca. Sloba ovde ko narodni heroj a dosovci tunjavci i nesposobnjakovici. Elem, cekam cim pre da ista produkcija napravi uskoro seriju i o ovima sada Cekaju da prodje Korona pa da Ashton Kucer igra mladog Picoderca u Londonu.Sitkom sa potencijalom da nadmasi sve. 2
gospa buba Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Just now, askeladden said: Cekaju da prodje Korona pa da Ashton Kucer igra mladog Picoderca u Londonu.Sitkom sa potencijalom da nadmasi sve. не може ештон кучер, зна се ко мора да игра! остин пауерс! 1
Recommended Posts